Medineuyanik Anonimmmm yok hayır 35+1 im şuan 🤭 ama dün nst de sancı çıktı baya doktorum her an hazırlıklı ol dedi 🤭
Ozlemce1 Medineuyanik Merhaba, 2020 de Beylikdüzü Medilife Hastanesinde doğum yaptım. Pandemi süreci olmasına rağmen Hastanede hiç hijyen yoktu. Benimle ilgilenen ebe çok ilgisiz ve sert mizahlıydı. Kendimi devlet hastanesinde gibi hissettim. Benim için kötü bir deneyimdi.
Anonimmmm Medineuyanik doktorunuz Bedia hanımdı dimi. Ben sizi daha ileri haftada hatırlıyorum yani benden önde diye hatırlıyordum. 38 e yeni girdim bende sizin haftadayken sancı çıkmıştı hala bekliyoruz 😅
Medineuyanik Mervekaa merhaba , çok kalabalık di bugün gittiğimde bizzat soramadım o yüzden, ama geçenlerde bir posta hanımefendi yazmıştı normal 12 sezeryan 15 diye pazartesi tekrardan nst giricem o zaman kendimde bir konusmak istiyorum bakalım 🙄
Medineuyanik Anonimmmm burcu Betül hanım doktorum , ay inşallah bende o kadar beklerim yaa daha çok küçük 🥲
Anonimmmm Medineuyanik bekler diye düşünüyorum yalancı sancı bunlar sanırım en hayırlı vakitte gelsinler inşallah ☺️
Anonimmmm Medineuyanik hadi bakalım hayırlı haberler inşallah ☺️ Bende 40. Haftaya girdim hala bekliyoruzz
Medineuyanik Anonimmmm herşey normaldi çok şükür, çatı da normal doğum için uygun dedi doktor artık beklicez bakalım ne zaman gelirse 🤭 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍
Meriva Anonimmmm Merhaba bebeğinizin cinsiyeti ne acaba. Bende medilife gidiyorum şuan bizimde 33+5 haftalık erkek. Merak ediyorum kaçıncı haftada gelecek tahmini doğum tarihim 12 Mart
Medineuyanik Semolinko merhaba canım, evet öğrendim. Normal doğum 12 bin mesai saatleri dışında olursa kendi doktorunu istersen artı 2 bin birde epidural istenirse oda artı 2500 TL sezeryanda 15 bin 🙏🏻
Meriva Anonimmmm Benimde erkek Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin. Ablam kız bebekler gününden önce geliyor. Erkekler daha geç geliyor demişti doğru sanırım ☺️ Selda hanımoğluna gidiyorum