@Bride_6470 Merhaba, yaklaşık 5 gün önce 21+4 haftalıkken aynı durumu bende yaşadım, karnımda yumruk gibi sertlikler ve çok fazla ağrı oldu, geceden başlayıp sabaha kadar devam etti gittikçe şiddeti arttı, yan yattım sıcak duş aldım hiç bir şekilde geçmedi, süre tuttuğumda sancılar ⅚ dakikada bir geliyordu, doktorumu aradım hemen hastaneye gelmemi söyledi nst ye bağladılar sancım 110 lara çıkmış ve 2 dakikada bir olmaya başlamıştı yatış verdiler serum fitil verdiler, gece tekrar nst sabah tekrar nst sancılarım azaldı eve gönderdi, bebeğe baktığında iyiydi suyu konumu herşeyi güzeldi ama işte sancı çıktı, farkında olmadan kendini çok yormuşsun dedi o sertleşen şey bebek değil rahim kasılmasıymış, ve dokunmamak gerekiyormuş dokundukça onu uyarıyormuşsun ve daha çok ağrıyormuş, evde yat dinlen 15 dk. Duş ve tuvalet dışında ayağa kalkma düşük riski var tekrar etme olasılığı var aileniz gelip ev işlerine yardımcı olsun asla ev işi yemek vs. yapma dedi, ben yine yapıyorum tabi ama fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum, kusura bakmayın biraz uzun oldu, yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için detaylı yazmak istedim, bebeğiniz mutlaka iyidir, sadece siz çok yorulmuşsunuzdur dikkat edin..