aysenurokutucu Kızlar bebeğim doğunca yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum özelde doğum yapcam ama fiyatları çok pahalı devlet hastanesinde yenidoğan sünneti var mı acaba yaptıran var mı süreç nasıl işliyor
Rbytkn aysenurokutucu pek bilgim yok ama ben Siirt eğitim ve araştırma Hastanesinde yaptirdim daha erken istiyordum ama 6. Aydan sonra yaptıklarını söylediler ve yapmamışlardı Başka devlette yapan vardır bilmiyorum genel bir durummu yoksa doktora göre değişiyor mu.. Usste kalsın ⬆️
melisinmutfakblogu aysenurokutucu devlette oldu hemen yapıyorlar üroloji doktoru görmüştü oglumu benim oglum aynı anda fıtık ameliyatida oldu tam anestezi aldı 1 gün hastanede kaldi
Haticengin17 Evet var ben ilk cocugumu 3 aylik yaptirmistim ikinciyi 45 gunluk falan dusunuyorum ustunden 4 yil gecti ama genel cerrahiye sira alip gitmistim cocugun kan vitamin vs degerlerine bakiliyor normal ise gün alinip sunnet edilebiliyor
KuzeyinAnnesi10 Haticengin17 çocuk cerrahisi mi canım genel cerrahi mi. Çocuk üroloji bakar diye düşünmüştüm bende
alynozds Bende doğduğu anda yaptırıp aradan çıksın istiyordum ama ilk doğduğu anda çok hassas olucağını düşünerek kıyamadım bir ay sonra falan görüşüp doktorla yaptırmayı düşünüyorum
Haticengin17 KuzeyinAnnesi10 dedigim gibi emin degilim 4 sene oldu ama genel cerrahi diye hatirliyorum cocuk doktoru kontrolunden gectiktwn sonra sunnet olmustu