Merhaba herkese.Yaklasik 10 gün önce Bilkent şehir hastanesinde doğum yaptım .Ve o zamana kadar buradaki yorumları çok okudum .Öncelikle çok memnun kaldım doktorlar ,ebeler hepsi çok iyiydi .Odalar tek kişilikti,sancı çektiğim odada doğumum oldu ve daha sonra yine tek kişilik odaya çıktık bebeğimle . Refakatçi olarak eşiniz yaninizda kalabiliyor sadece odadan çıkmasını istemiyorlar kim gelirse gelsin .Hani bir iki kez idare ederiz ama daha fazla çıkmasın dediler .Pilates yaptım ,duş alabildim .Sıvı şeyler tüketmeye izin veriyorlar şu ,meyve suyu puding ,çorba gibi ( ilk dogumumda bir damla su vermemislerdi ).Bunun dışında ebeler emzirmenize oturmaniza kalkmaniza destek oluyorlar hatta benim ebem bana muhallebi yedirdi 🥰 Sabah akşam 1er saat ziyaretçi gelebiliyor odanıza . Odanıza sürekli girip cikanda olmuyor .Benim travmam alttan muayene idi .Sadece iki doktor kontrol etti .Onune gelen bakmıyor , stajyer ve hemşire kontrol etmiyor .Uzun lafın kısası çok memnun kaldım .Herkese kolay doğumlar diliyorum 😊