HESA20 iremm00 forum da onu arıyordum bnde inşallah iyidir güzel haber gelmiştir Rabbim tüm askerlerimizi korusun 🤲
Paradise1_ iremm00 çok teşekkür ederim eşimden haber almıştım ama sabah acil sezeryana alındım 34+3 haftalık doğdu bebeğim Şuan küvezde lütfen dua edin 🙏🏻
Tugbasuu Arkadaşlar o başlığı ya uygulama ya da arkadaşımızın kendisi kaldırdı. Çok şükür eşine ulaşmış ama dün arkadaşımız bir tık erken doğum yapmış bebeği için dua istiyor ismi güneş Lina 🙏🌸 @Paradise1_
M198935 Paradise1_ ayyy canım benim dünden beri aklımız sende hersey yoluna girecek yaşadıkların kolay değil dua ediyoruz geçecek hersey çok güçlü lüle bebekler benim oğlumda kuvez de kaldı on gün sağ salim kavuştuk korkmayın hiç
HESA20 Paradise1_ Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah çok geçmiş olsun canım benim
Minigiim-vebenn52 Paradise1_ hayırlı olsun hemen çıkar inşallah bebiş kavuşursunuz neden erken doğum yaptınız
Gnlkelkitli Paradise1_ Cok sükür ayni sekilde suan tekrar aklima geldin bi bakayim dedim arkadasimizn postuna denk geldim allah kavustursun bi an önce insAllah esinle ve bebisin sag saglim cikicak cnm korkma hic kendinize iyi bakin insAllah ❤️
Paradise1_ Minigiim-vebenn52 bilmiyoruz bir anda kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana alındım Şuan küvözde kalpte sorun var dediler bekliyoruz dualarına ihtiyaç var güçlü kızım çıkacak inşallah