Minigiim-vebenn52 Yavru-kus benimde öyleydi başta koymayın başta deterjanla bir koyunca makine su alırken hepsini alıyor Durulama anında koyun ben çözümü öyle buldum
Minigiim-vebenn52 Etrafında bimilyoncu varsa gidip komşu çatlatan al efsane kokutuyor açık satıyo bimilyoncular genelde
Birhayalimvr Yavru-kus cok fazla camasir doldurmayin, fazla yumusatici koymayin,camasirlari bitti gibi mak. Cikartip asin birde evinnicine asin disari asinca kokusu gidiyor
Birhayalimvr Yavru-kus allah allah benim vene evi komple sariyor canim ben bulut peros bingo hepsini kullandim hepside kokuyor sadece kaliciligi yok pek ama hic kokmamasini anlayamadim acaba makineden mi kaynaklı
Yavru-kus Birhayalimvr büyük ihtimalle ablam Peros almış gittiğimde hala kıyafetlerinin üzerinde kokusu vardı
ElifKarata Yavru-kus makine yumuşatıcıyi aldığında durdur Bi 15.20 dk beklet ama kullandığın yumuşatıcı da önemli ben hepsini denedim desem yeri var ama hiç biri yumos mavi kadar kokmuyor denemediysen yumos ekstra lilyum dene derim 🥰🥰🥰
Yavru-kus ElifKarata şimdi yetkili servisin verdiği kireç çözücü toz la 1 saat boş çalıştırdım makine temizlenmiştir birde öyle deneyeceğim baktım faydası olmadı yumuşatıcıyı değiştireceğim