Babysmy Merhaba kızlar ben 35 haftalık hamileyim 14 kilo aldım ve sezeryan olucam sizler hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız ve sezeryandan sonra kaçı gidiyor kaçı kalıyor merak ediyorum lütfen yazarmısınız sizin nasıl oldu?
Gulcangzl16 Babysmy ben ilk bebeğimde 4 sene önce 9 kilo almıştım. Ameliyattan çıkıp eve geldiğimde 5 kilo gitmişti. O ay da kalan kilo gitti fazla bile verdim . Şimdi 26 haftalık hamileyim 6 kilo aldım
Eflinlina Babysmy canım bende Tam 35+2 haftalığım 5 kilo aldım ama zaten kilolu biriyim cok sezeryan istiyorum birde nasıl gidicek diye kara kara düşünüyorum
Annesii23 Babysmy ilk gebeliğimde 55 le hamile kalıp 75 le doğuma gittim 20 kilo yani ama doğumdan sonra 3 4 ay içinde hepsi gitti emzirirken çok güzel kilo veriliyo
ececan2006 Babysmy 15 kilo civari aldim ilk gebeligimde 8 kg hemen gitti sezeryan sonrasi, sonra emzirme kosturma derken 3 kg kalmistiii ki hamile kalmisim 😅
Babysmy ececan2006 hayırlı olsun ne güzel peş peşe kardeşi olucak allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bir an önce verebilirim aldığım kiloları
MelteM2cck Babysmy ilk hamileligimde 25 kilo almıştım. Doğumda 10 kilosu gitmişti. Sonrası diyetisyen. Şimdi 2.ye hamileyim 30 haftalık 17 kilo aldım dahada alırım muhtemelen 🥰