Nurceyhan93 Kızlar her gün magnezyum içiyor musunuz ben başta içiyordum ama herhangi bi kasılmam yok suan içmiyorum 23haftalığız sizler süreci nasıl ilerletiyorsunuz
Bmbe21 Nurceyhan93 33 haftaligim 20 haftalıkken vermişti doktorum iki hafta kullandım sonra gerek olmadığını söyledi
1palyaco Nurceyhan93 doktorunuz süreci nasıl istedi önemli olan bu ne kadar kullanmanızı istediyse o kadar kullanın bence ağrınız kasılmanız olmayabilir ama bebek için önemli magnezyum .
Myrtle Birsen56 ben kendim istemistim 17 haftada. Geceleri kasik agrisi oluyor diye. Doktor gec vericektim ama istedigin icin veriyorum dedi.
Mnos-332 Birsen56 bende ikizlere hamileyim 24hafralıkken verdi doktorum gece boyunca sancılanmıştım ondan sonra başlattı bana da canım
Nurfaruk27 27 haftalık hamileyim geceleri giren kramplarım yüzünden doktorum önermişti günde 1 doz kullanıyorum. Doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanın bence.
lilasmom_ Kramplar için vermişti doktorum kramp girmeden alma dedi. Sürekli kullanılacak bi vitamin de değil aslında
Birsen56 Mnos-332 geçmiş oşsun canım sağlıkşa al bebişleri kucağına cuma günü gidince dr söyliycem bakalım banada verirmi oturup kalkınca yürüyünce kasılıyom ağrım oluyo o yüzden hep yatıyom evde korkudan
denizgurbuz Nurceyhan93 hergün 1 doz verdi bana bi süredir düzenli içemedim gerçi ama doğuma kadar devam edilcekmiş
Sabrusebat Bana her gün 2 tane al demişti, 20′li haftalarda kasik ağrılarım vardı. İyi de geldi, günde bir defa kullanabildim ama başka takviyeler de vardı.
Naciyemutlu Nurceyhan93 ben baya erken başladım yarın 15 haftalık olacağız her gün alıyorum rahim kasılmalarım var. Doktorunuz ne tavsiye ettiyse öyle yapın bence bebek için faydalı . Yani ben ultrason olmasa ağrım olmadığı için bilemezdim rahim kasılması yaşadığımı. En iyisi kontrol gününüz de bi danışın içme derse bırakın
tuzlulimoon Nurceyhan93 bana 16.haftada verdi çünkü kasılmam çoktu yürüyemiyordum bile şimdi ben de bırakmak istiyorum ama 2 gün içmediğimde yine aynı kasılmalar başlıyor. Doktorum normalde sona doğru veriyoruz ama senin ihtiyacın var demişti