Edaa3595 karansmom_ bende Cemil beye gidiyorum çok da seviyorum doktorumu ama bu doğum ücreti baya sarsıcak gibi geldi
electus35 Cgdmerl Eşim Demet hanımı istiyor Candaki. Ben emre beyi istiyordum. Erkek doktor olmasin diyor. Çok kıskanç. İnşallah ikna edebilirsem emre beye gitcem. Yoksa hakkinda hiç bir fikrim olmayan Demet Hanıma 😐 Cevap için Teşekkür ederim 💐
Cgdmerl electus35 hiç duymamıştım Demet hanımı, umarım ikna edebilirsiniz. Zaten her randevuda yanınızda gelebilir biz heyecanla hep birlikte gidiyoruz.
Brccbrss Tugba_- Memnun musunuz acaba? Ben İsmail Küçüğe gidiyorum. Tüp bebekle hamile kaldım. 8 haftalığız. Aslında kendisinden çok memnunum ama muayene ücreti de çok yüksek. Doktor arayışındayım o sebeple.
Tugba_- Brccbrss Bende tüp bebekle hamile kaldım doktorumdan çok memnunum ne yazıkki doktor muayene ücretleri çok fazla benim doktorumun aylık muayene ücreti bin TL diğer doktorlara nazaran biraz daha iyi bana göre tavsiye ederim nerde yaptırdınız işlemlerinizi
Brccbrss Tugba_- Aslında bende çok memnunum fakat bizim muayene ücretimiz 1500 lira. Tavmergen tüp bebek merkezinde yapıyor doktorum işlemleri.
Tugba_- Brccbrss Benim de işlemlerim hep tavmergende oldu ama doktorum kendi muayenehanesinde muayene ediyor yapılcak olan tetkikler de Oraya yönlendiriyodu beni
Azra8Engin SenaaaNurrrr benim bir arkadaşım orada çalışıyordu hemde doğumu orada olmuştu. Temiz hijyenik güzel dedi
Meltmg electus35 kusura bakmayın görmemişim, buket saçkıran a gidiyorum, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ❤️
electus35 Meltmg Bişey daha sorcam, Buket hanım da renkli ultrason var mi, yoksa siyah beyaz mi. Bebeğimizin yüzünü görmeyi çok istiyorum🥺. Ondan merak ettim. Varsa ona göre randevu alcam.