SenaaaNurrrr Merhaba anneler.. İzmir de özel hastanelerin doğum ücretini paylaşabilir misiniz ? Medifema hastanesi, Gazi hastanesi gibi.. egepol çok uçtu fiyat konusunda 45 binlerden bahsediyor 🤦🏼♀️
Elo__35 SenaaaNurrrr Egepol kontrollüyüm 45 bin ne ya yuh martta gözüküyor daha sormadım konuşmadım da
SenaaaNurrrr Elo__35 aynen öyle ben dün konuştum ve bana ocaktan itibaren 45 bin dediler.. ocakta sabitleme yaparsan 36 binmiş. 25 ten direkt 45 bine çıkarınca şok oldum başka hastane arayışına girdim. Bir iki kez daha fazla para alma derdine girdiler bu da son damla oldu benim için
Elo__35 SenaaaNurrrr birde belli bir haftadan sonra doktorlar kabul ediyor mu ki ? Değişikliği mesela 27 haftadayım hastahane ve doktorum değişti kabul ediliyor mu?
SenaaaNurrrr Elo__35 gülsün hanım. Bende inanamadım hatta bana aralaik ayindan itibaren zam geldi 45 bin dedi bende nasıl olur 2 gün önce sordum 25 denildi diyince AA evet diye bir cevap aldım burada da okudum birine daha bana yapilandan yapılmış. Ne dedikleri belli değil çok soğudum ve güvenim kayboldu.
Cgdmerl SenaaaNurrrr Can hastanesi 25000 ocaktan sonra asgari ücret artışı oranında zam olacakmış, ben doktorumdan da hastaneden de çok memnunum
SenaaaNurrrr Elo__35 çınarlı hastanesi ediyormuş. Doğum ücreti de şuan 19.700 şuan orda Şubat’ta zam gelcekmiş
Elo__35 SenaaaNurrrr resmen dolandırıcılık bu 45 bin ne yani zaten önüne geleni kesiyorlar bahaneyle normal doğum yok ben anlamadım
Tugba_- Selam kızlar bende özel çınarlı hastanesinde doğum yapıcam şuan ki fiyatı 30 bin TL sabitlemek istedim ama malesef böyle bişeyin mümkün olmadığını söylediler maaş zammından sonra doğum ücreti de artacak dendi bakalım ne kadar artacak 😔😔
SenaaaNurrrr Elo__35 kesinlikle öyle kime ne tuttururlarsa.. uyuşmazlık iğnesi için 1200 TL ile 4 bin arası farklı fiyatlar söylendi her aradığımda orada olmadım üstüne bu olay para için herşeyi yaparlar imajı oluştu bende
SenaaaNurrrr bcakmakoksuz Ocakta da dahil 19.700 denildi şubatta Zam gelcek o da belli değil denildi. Ama hanımefendiye neden 30 bin demişler anlayamadim