Btlgndz Selamün aleyküm hanımlar vatsap gruplarımızda Kelime-i tevhit okuyoruz topluyoruz şehitlerimiz için her şehidimiz için 70.000 olacak şekilde paylaşımlar yapıp okutuyoruz benimde aklıma burası geldi şehitlerimiz için güzel annişler de okur mu 🇹🇷😔
merii10 Btlgndz aleykumselam Allah kabul etsin bende okuyabldgim sayiyi buraya yazarım kaç gün sürecek yarın mi toplanacak acaba
KuzeyinAnnesi10 Btlgndz bende sayı vereyim canım beli bi günü var mı 37 haftalık hamileyim ne olur bilemiyorum grip oldum bide ona göre çekip yazarım.
Btlgndz ASE6154 tm abla rabbim dualarını kabul etsin senden başka kimse çıkmadı zaten burda ben seni geçen yıl başı ağacı süslemek günah mı diye bi post vardı ordan hatırladım tahmin ediyordum okuyacağını
Btlgndz ASE6154 Cüz okuyabilirseniz hatim den 6 Cüz kaldı elimizde yarım kaldı hatim nasiplenmek isterseniz 🤲🏻
ASE6154 Btlgndz amin kardeşim, Allah hepsinin şehitliklerini kabul etsin, hala zorda olan askerlerimize onların eşlerine ailelerine yardımcı olsun inşallah🤲
Btlgndz merii10 ne kadar okuyabilirseniz yarın değil süresi bütün şehitlerimize 70.000 yapmak istiyoruz çok eksiğimiz var tamamlanana kadar toplayacağız inş rabbim dualarınızı kabul etsin🤲🏻🇹🇷
ASE6154 Btlgndz canım 1000 tane okudum daha okuyorum yine yazarım ama şuan hastayım biraz tesbihi de oturduğum yerden çekiyorum anca
Btlgndz merii10 tamam abla Allah razı olsun teslim ediyorum hocamıza rabbim dualarını kabul etsin 🌸🤲🏻
ASE6154 Btlgndz canım çok okuyamadım 1000 yazmıştım zaten 500 daha okudum üstüne Allah kabul etsin inşallah