Merveli99 Merhaba hanımlar size onemlı bisey sorcam 37 haftalık oldum Bebegın harekeltıenı az hıserttıgım için doktorum yatış verdı fakat ben pek yanaşmıyorum sızın başınıza geldımı
Bartumommyyy Merveli99 34. Haftada hareket azlığından bana da yatış vermişti ben kabul etmeyip imza atıp çıkmıştım alttan muayene falan ediyorlarmış sürekli sanırım korktum da biraz
Aslan1 Merveli99 bende de olmuştu bir ara 37+2 yim o hareket azlılığı bebeğin artık yerinin kalmamasındandjr diye düşünüyorum.
Nurkrc Başka bir doktora daha görünün isterseniz devlette bir acile mesela. Eğer yatışı yapmak isteyen özel bir hastaneyse özel hastaneler ücret almak için takip edelim deyip yatırmayı çok seviyorlar 😅
Merveli99 Nurkrc çam sakuraya gıttım yatış vermedı fakat hareket azlığı normal degıl dedı iki aaate 10 defa bereket etmezse hemen gelmemı söyledi
Merveli99 Ervan ooo 3 gündür nst cektırıyorum bır gun kalp atışı yavaş bır gun ıyı kafaları çok karışmıyor bebek😥
Nurkrc @Merveli99 bir sorun yoktur inşallah içinizi ferah tutun benzerini ben de yaşadım kalp atışı yüksek diye özel yatış verdi devlet problem yok dinlen duruma göre tekrar gelirsin dedi. Karnınızla bol bol oynayın hareketi canlanır inşallah. Haftanız da büyük doğum başlar belki kucağınıza alırsınız bu vesileyle sağlıkla 🙏🙏