ysr-skrr-00 Melikecskn2303 yaa ilk gebeliğim ablam da hep molfixten gitti çok memnundu ama eltim sleepy denemelisin diyor kararsız kaldim
Olivia ysr-skrr-00 kesinlikle ve bence güzel ben iki çocuğumda da kullandım şimdi üçüncüye kullancam😀
ysr-skrr-00 Minigiim-vebenn52 evet bende yeni serinin çok ince olduğunu sızdırdıgını duydum o yüzden kararsızlıgim . Peki eski serisi üretiliyor mu ? Stok yapıp sonrasında ortada kalmak istemiyorum.
Dodomom ysr-skrr-00 onu Bilmiyorum . 2019 büyük kızıma sleepy canbebe kullanmıştım. 2021 de molfix yine canbebe. Sonra karışık kullandım . Şuan önlem ve evy baby aldım . Ben pişik sorunu hiç yaşamadım kızlarımda çok şükür. Hemen yıkıyordum altına yaptıktan sonra papatya suyu ile yani.
ysr-skrr-00 ASE6154 yaa ilk gebeliğim bim vs gibi yerlerden almak istemiyorum bu iki marka arasında kaldm
ASE6154 ysr-skrr-00 yani aslında sen ne alırsan al mamada ve bezde genelde ke di istediğin markayı kullanamıyorsun jer bebel aynı bezle yapamıyor
ysr-skrr-00 Melosunannesii sleepy hakkında ilk defa bu postun altındaki yorumları gordum çok şaşırdım
Melosunannesii ysr-skrr-00 iki çocuğundada iyiki birer paket almışım ywrisini kullanamadan başka marka aldım bize dokundu ama arkadaşım hep onu kullandi
Faide2147 ysr-skrr-00 ben molfix alacam inşallah hem ıslak mendil hemde bezini Bana daha kalın geliyor slpyy ince gibi
Berkaras ysr-skrr-00 sleepy, migrosunki, şok un ki asla beğenmedim. Baby turco iyi geldi bize pamuk oranida fazla. Biminki de güzel jeny will. Molfixte 6 paket bitirdim sonlara doğru sızıntı yapmaya başlamıştı bizde.
Dodomom Berkaras Bimin agu baby o da güzel miş . Eltime giderken bez almayı unuttum evden ve bime girdim onu aldım . Sızdırma yok 5 ve 3 yaşındaki kızlarıma geçe kullandım.