busbus14 Büşracım selam 👋🏻 iki farklı doktora muayene oldum ilk doktor dedi ki bu kese görüntü olarak sağlıklı ama haftasına göre gelişimi az yüksek ihtimalle boş gebelik dedi.Ve kesinlikle kanama alanı yok,kanamaların sebebi bebek yeterli tutunamadı gelişemedi o yüzden kanamalar oluyordur dedi.
Haftaya son kez bakalım dedi.
Biz ümidi kestik diğer doktora gittik.Diğer doktor da kese görüntüsü çok güzel adet düzensizliği betanın başlarda yeterli artış göstermemesi yavaş gelişim göstermesine sebebiyet verebilir ama kese içinde bebek oluşumu görüyorum siz de bakın şurada sanki var gibi bir başlangıç görüyorum dedi.
İkinci doktor bebek etrafında çok az kanama alanları var ama bebeği olumsuz etkilemeyecek dedi.İkinci doktor da haftaya çağırdı.Kalp atışı için.
Bizim kafalar allak bullak oldu.
Şimdi profesör bi hocaya randevu aldık ameliyattaymış onu bekliyoruz.Doktor doktor geziyoruz resmen.
Bugün şu konuda içim rahat etti olabilecek en kötü şey kanamaydı.Zaten yaşıyorum bunu daha kötü ne olabilir ki.Artık 10 gün bekleyeceğim haftaya cuma gideceğim.Varsa yavrucağım var yoksa da bakalım artık nasipte ne ise o.
Şu prof ne diyecek bi de onu merak ediyorum