Emine2101 sevdenurnur evet normal düşünüyorum ama aşırı derecede yanma ve kaşıntı yarattı yani uyumakta zorlandım dıyebılırım
Derin11 sevdenurnur merhaba bugün benim de kontrolüm vardı bebeğe geçme durumunu bende sordum ihtimal var dedi çünkü enfeksiyonlu yoldan geçiyor doğar doğmaz öyle bir durumla karşılaşırsak antibiyotik tedavisine başlarız bebekte de hatta yoğun bakıma yatan bile oluyor dedi tabii bunlar hepsi bir ihtimal olmayabilir de dedi o sebeple bende riske atmayıp sezeryan günü aldım
sevdenurnur Derin11 iyi yapmışssınız bence , biz elimizden geleni yapalım önlem amaçlı gerisi artık takdiri ilahi yapacak bişey yok :/ kaç haftalıksınız bu arada kaçıncı haftaya verdi tarihi bana verdiği tarihe göre 39. Haftanın başı oluyor
Derin11 sevdenurnur bana 4 Ocak veya 8 Ocak dedi eşimin işinden dolayı henüz tarihi secmedim 4 ocakta 38+4 olacak 8 ocakta 39+1
Sibelnogma Minikruyam ben macrol kullandım 500 lük ve hava vermedi doktor bir faydası yok dedi ama evde hava makinem vardı çocukların kullandım tıkandıkca iyi geliyor gerçekten Rabbim şifa versin inşallah
Minikruyam Sibelnogma 1000 li amoklavin kullandım iki kutu hala iyilesemedim artık şaştım kaldım rabbim sizede şifa versin inşallah♥️