ozgekader Aslieymen23 ben 21+6 da yaptırdımdım ama sana tavsiyem 22+6 gibi falan git bende keşke ozaman gitseydim dedim ama çok geç
nurhuma17 ozgekader neden keşke merak ettim bende yarın 19+6 olcam ve yarın doktora gidip yaptıracağım kafam karıştı 🙈
hasretsisman 22,23 hafta gibi detaylı ultrason yaptırdım 20.haftadan itibaren yapılmaya başlanıyor ama geç kalmayın derim 💖🌸
Zhra- Devletten istanbul perinatolojiden randevu alabilen oldumu ben detaylı ultrason için alamıyorum çıkmıyor
ozgekader nurhuma17 bebeğini daha net görebilmek için dedim kuzum organlarını falan yüzünü ben olsam beklerdim ozamanı ama tabiki tercih senin
Cgdmerl Aslieymen23 ben 20 de gittim, doktorum gidebilirsin demişti zaten siz de sorabilirsiniz doktorunuza
Nalinnn14 Aslieymen23 doktorum 20-23 hafta arası gidebileceğim tarih önerdi bende 22. Hafta içerisinde almayı düşünüyorum randevu henüz hastane araştırdığım için bekliyorum 😊
Tazeanne68 Aslieymen23 21+4 de yaptırdım tüm herseyi oluşmuş oluyormuş o zaman öyle dediler bana ona göre hemşire randevu oluşturmuştu