Embish1993 Kizlar 16.haftada bacak arasi pipi resmi veripte yanilma olur mu sizce boyle bisey basina gelen yada duyan varmidir cevresinde
edasontr Embish1993 gecen bi doktor izledim kendi bebegine erkek dedi kendisi kadın dogum doktoru ama kızmıs kendi bile kendi bebeginde yanıldı 😂
turkan403 Embish1993 pipi degl de %80erkek dedi 6aylkti kız dedi kesin mi dedik kesin dedi kızım oldu🤷🤣🤣 en son dedikleri cikiyo genelde
Aycskn Embish1993 kordonu pipi sanabiliyorlar olabilir en büyük örneği kendim anneme ben doğana kadar erkek demişler bütün kıyafetlerimi bile erkek için almışlar annem bir doğdun doktor bile şaşırdı dedi 20. Haftaya geldim benim doktorum da hala ikilemde kordon mu pipi mi emin olamıyorum diyor doktorun cihazı da çok iyi değilse eğer
Melisdila Embish1993 doktor kordon bağına ışık verirse belli oluyor cinsiyet kordon bagı kırmızı oluyor
Nevsevmom Embish1993 aynen var resmen ama banada pipi gösterdi doktor değilmiş Allahın gönlündekini nasip etsin inşallah ben çok erkek istemiştim 😂
momguzide Embish1993 canım bacak arasındaki her çıkıntı pipi değil, kızlarda da oluyor o çıkıntı. Ayırt etme kriteri şu; erkeklerin çıkıntısı yukarı doğru bakıyor kızlarınki yatay oluyor
Nevsevmom Embish1993 evet canım baya bacak arasında çıkıntı belliydi sonra ayrıntılıya iki ayrı doktora gittim kesin kız
2cibebis Mrvslcht 3 cizgi ne oluyor acaba foto ansl yukleniyo anlamadm bnmkinede ilk kiz dendi sonra erkek ayrintiliya girmedm daha
Embish1993 Girl_boy_annesu gercekten mi 16 haftalikken bakildi cok ugrasti doktor sakliyor dedi en sonunda bu goruntuyu verip erkek dedi
Zeyyoo Bana da bugün ilk baktı kız dedi sonra tekrar baktı erkek dedi, çıkıntı var dedi gösterdi tamam erkek dedi ama ben hâlâ şüphedeyim.