Birhayalimvr canm benim ilkinde iyiydi amh yjmurta sayısı embriyo zaten 3 tane idi biri kötü diye atıldı ikisi konuldu, bir tanesi tutundu ama 9 hafta bekledik gelişim problemleri yaşadık ve düştü.tabi ben mahvoldum stres üzüntü
Dr ikinci için ilk adette çağırdı bekletmedi düşükten 23 gün sonra adet oldum hoooop anlam veremediler yumurta sayım 5 tane 3 u dillenebilecek kapasitede ve zaten sperm sorunu vardı 1 inj dolleyebildi sperm ,,kalitesi iyi denildi embriyoya ama tutmadı…. Bize müsade dedik ve Dr da tamm siz bilirsiniz dedi üst üste 3. Yu yapsam daha iyi olurdu dedi yok dedik . Gittim kendim amh verdim kafama göre 1.11 çıktı düşmüş, Dr mfk yi daha önce kullanmıştık 3 aylık eş paketi aldım eşime takviye kendime de reserve annh aldım yazdım oonlara durumu zaten ne uygunsa anlattılar , 3 ay sonra eş paketi bitimine yakın adet oldum tedaviye başladık 4 yumurta var şöyle böyle beni yıka yıka başladılar tedaviye ağlaya ağlaya, Erteleyelim dedik ilaç verin Dr asla artmıyor dedi yumurta sayısı ilaç var çok denedik hastada olmuyor, tamm başladık yumurta toplandı 4 yumurta dediler 8 yumurta çıktı biz sokkk 6 si çok iyi dediler 5 i dollendi 4 u kaldı , ikisini transfer ettiler ikisi donduruldu 12+5 tek tutundu hamileyim . Adet gecikmesi yapıyor adette kanama az oluyor ama Dr mfkyi araştırın sorun lütfen biz hem spermde hem yumurta sayısında faydasını gördük ama 3 ay kullanın derim inşallah biraz Umut olabilmisimdir size