Denizs16 tubaa_grl biberon philips avent tercih ettim bir küçük boy cam, bir büyük boy plastik. Emzik olarakta Frig markasını tercih ettim umarım hepsini sever ve kullanır:)
Zeynepli12345 tubaa_grl bende burda bekleyim. Yenidoğan emzik damaklı mı olmalı damaksız mı bunu öğrenmek istiyorum
tubaa_grl Denizs16 Teşekkür ederim :) İnşallah biberon ve emzikte sorun yaşamayız. Peki aventin antikolik olanları varmış onlardan mı tercih etmiştiniz?
ardaada Zeynepli12345 diş yapısı nedeniyle damaksız öneriliyor Ben avent tercih ettim hepsini arada başka markalar da denedim ama 11 aylık şu an hala avent kullanıyoruz
tubaa_grl asell13 Teşekkür ederim :) Bende avent düşünüyorum bir de aventin antikolik olanları varmış sizin natural olan mı antikolik olanlardan mı?
Denizs16 tubaa_grl yok yenidoğan döneminde cam biberon daha sağlıklı görüldüğü için aventin normal serisinden tercih ettim. İhtiyaç olursa antikolik alırım diye düşünüyorum
asell13 tubaa_grl normal aldım canım zaten her türlü gazlıydı 9 ay çektik hiç bişe fayda etmedi emzik çekmedi günde 1-2 defa mama veriyordum bu bebektede avent kullancam yine mama ve memeyi bi arada alıyor bebek en azından