esshn Merhaba hanımlar, vajina kemiklerim ağrıyor. Özellikle yürürken, oturup kalkarken, yatakta sağa sola dönerken ağrı hissediyorum hareketsiz olduğumda ağrı olmuyor. Endişelenmem gerekir mi? Normal mi? 🙄
Beritan4721 esshn valla cnm ben 31 hafta hamileyim benimde aynısı oluyordu gittim bebeğin ters dediler onanmış ağrılarım vajinamda batma
Livanur22 esshn bende 28+6yım bayadır benimde öyle ağrım var tuvalete çıkarken ve dönerken bide otururken bi ağrı oluyo iki gün önce kontrolüm vardı banada bebek ters geliş dedi doktor doğuma kadar düzelirmiş ama ondan olabilir belki
XBirmelekannesiii esshn bende 28+4 um bebek makat geliş ters yani afedersiniz üstüme otursmiyorum vajinal kemiklerim ağrıyor sızlıyor ters olduğu için olabilir zorunlu sezeryan olacağım için pek dikkate almıyorum ama siz gene doktorunuza danışın
Parsmommy esshn bebek baskı yapıyor ondan ağrıyor benimde vardı Dr öyle dedi. Benim makat geliş gerçi şuan sizinki nasıl duruyor biliyor musunuz
esshn Beritan4721 bana da en sonki kontrolümde başı aşağıda demişlerdi ama o zaman böyle ağrım yoktu. O yüzden mi oluyor acaba
Beritan4721 esshn valla olabilir inede bir baktrın siz rabim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
esshn Livanur22 en son 4-5 gün önce doktora gitmiştim o zaman böyle bu kadar şikayetim yoktu gerçi ama doktor başı aşağıda demişti
Habibe_ esshn bende 25+5 im 1.5 haftadır benim de öyle bugün ağrısından ağladım artık ilk hamilelligimde olmadı hiç bunun ağrısı çok farklı 🤦♀️
Miracleee esshn 28+4 benimde aynısı oluyor bende aynı postu açtım hatta dün. Nedenini anlayamadım. Ama bugün daha rahattım. Birkaç gün magnezyumu ihmal etmiştim belki ondan olabilir diye düşünüyordum
esshn Miracleee her gün magnezyumu içiyorum aslında ama farklı saatlerde o yüzden olabilir mi acaba? Allah yardımcımız olsun umarım geçer bu ağrı bayağı zormuş🙁
Parsmommy esshn o zaman başı asagida olsa da baskidan her türlü agriyor ya. Valla yan yattığı da oluyor o zamanda belim yan kısımlar ağrıyor genel olarak bu haftalar ve sonrası böyle gibi
esshn Parsmommy valla keşke yan yatsa da yan taraflarım ağrısa bu vajina ağrısı ne kötü bi şeymiş 🙄 hareket etmediğimde sıkıntı yok ama hareket halinde ciddi anlamda can acıtıyor
Raise esshn bendede aynı ağrı vardı bebek makat gelişi pozisyondaydı 2 gün hastanede kaldım şimdi iyiyim ama ancak yataktayım,34 haftalıkken tedavi başladı şimdi 35+2 biraz geçmiş