Smyye0303 Safie2020 ben pijama takımı aldım canim en rahatı o gecelik tarzı ilk dogumdada aldım ama hiç giymedim yani gereksiz bana kalırsa pijama takımı al canım😊
Edaerdem5203 @zumruduanka07 evet @Mercimeek bu hanımefendinin paylaştığı takımın vişne çürüğü rengini bende aldım çok güzel dökümlü bir kumaşı var ben çok sevdim saatlik indirimde 250 ye düşmüştü şuanda iyi fiyatı sade ve güzel
Edaerdem5203 zumruduanka07 evet indirim yok şuan ama fiyatı yinede çok iyi saatlik indirimdeydi ben alırken
Smyye0303 Safie2020 bı magzadan almıştım ama önü düz yani düğmeli alicam.trendyoldan strawbery pamuklu önden düğmeli pijamalarinfan birini almayı düşünüyorum canjm
Gulkar Safie2020 sezeryande sürekli bakmıyorlar ki yara üzeri kapali oluyor hatta lohusa pijaması mi bile gereksiz normal pijama bile giyilebilir uyuşuk oluyor karın bölgesi hissetmiyorsun
HMH sedseda suwen de indirim var bir takım ordan aldım bir takım da lcwdan aldım kuponla daha da uyguna geldi
HMH eylmz ben L beden aldım hamilelik şu an 31. Haftadayım gayet iyi durdu ben de büyüğünü almadım sonuçta bebek ordan çıkınca da olur diye düşündüm ☺️ biraz da aynı markanın evdeki olanlarına göre pay biçtim bedenleri kalıpları
Mirayymn sedseda çoğu kişi doğum odasından sonra ısınmakta zorlanmış o yüzden kışlık daha iyi olur hastaneden çıkarken de üşümezsiniz bu sayfada kadife sabahlıklı pijama var fazla darlamaz yani
Beratttt Pazarium dan aldim ben 3 takim ucude istedim gibi guzel geldi kumasida guzel bence internetten aldim ben