sedseda Kızlar hastane çantama koymak için iki adet almak istiyorum kaliteli ve uygun fiyatlı yıkayınca bozulmayan çok kırışmayan ve ütü gerektirmeyen bir şey olması tercihim alan kullanıp memnun kalan link paylaşabilir mi 😊🥰🤩
KuzeyinAnnesi10 sedseda malesef öyle uygun güzel bisey çok zor 2 takım aldım ama hem çok pahlı olmuşlar hem şuan kalmamış ürün canım. Ben aldığımda 200 300 olan takımlar şuan 500 600 e satılıyor daha alalı 2 3 ay olmadı 😢
OziC sedseda millanin pijama takımlarından aldım çok güzel 300 kusurdu bir de siyah inciden almıştım 180 TL’ye ama kumaşını beğenmedim bir de sırtında delik vardı iade ettim. Millanin pijamaları çok güzel bütçene uyarsa onlardan tercih et derim
Dileksue tugcesakzci aşırı ince penye ve güzel degil gerçekten 2 farklı takım aldım ikisini indirimden uyguna aldım ama bence tavsiye etmem 2 xl aldm rahat olsun diye m beden gibi tayt gibi oldu
Safie2020 sedseda ya bir de gecelik alacak mısınız sezaryene iyi olur diye almak istiyorum aslında sürekli dikişlerle bakıp ediyorlar falsn
Smyye0303 Safie2020 valla dikişlere bakan falan olmuyor ama alttan bı muayene gibisinden bı bakiliyo kanaman varmı diye ondada sonda falan takılı oluyor falan ilk yürüdükten sonra kimse bişey bakmiyo canim 😀
Gulkar Safie2020 sezeryande sürekli bakmıyorlar ki yara üzeri kapali oluyor hatta lohusa pijaması mi bile gereksiz normal pijama bile giyilebilir uyuşuk oluyor karın bölgesi hissetmiyorsun
Mercimeek sedseda miss dünya lissa ben buradan aldım kuzu tesettürlüyüm önü açılmıyor çok güzel ürün tavsiye ederim
Safie2020 Mercimeek pijama takımı tarzında mi aldınız gecelik olandan mi dediğiniz sayfaya baktım şimdi çok güzelmiş urunler
ravzae sedseda normal kalıp dar değil bedeniniz ne ise ona göre alın yorumları okuyun kilosunu boyunu yazıyor hep alanlar
Mercimeek sedseda emzirmeye uygun zaten bakarsan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın :) lohusa takım diye geçiyor