Melodimm LavinsMom Çox həyəcanlıdı hə🥰Bebisi görəcəksən.Saat necededi?Çıxanda xəbər elə♥️Sağ Salamat alasan qucağına insAllah♥️🤲🏻
htc2000 LavinsMom salam xanım yorumlarınızı gördüm. Men de Bakı medical plazaya gedirəm. 10 heftelikdir hamileliyim yenidir. Mene deye bilersiz normal doğum orada neçəyədir? Hele tezdir bu şeyləri hekimimle danışmamışam. Zəhmət deyilse cavab vererdiz.
LavinsMom htc2000 salam . Hansi medikala gedirsiz? Men babekde dogum etdim. Hekimden hekime deyisir ama bele 1300 idi normal dogum. Cekapi ve usagn peyvendi falan paket hamsi icinde
htc2000 LavinsMom men de babeke gedirem. Hele qiyməti danışmamışam hekimle. Orada pasientlerinden biri deyirdi 1500dur. Bir de biz istəmirik uşaq peyvənd olunsun onu da evvelden danışmaq lazımdır?
LavinsMom htc2000 hansi hekime gedirsiz? Peyvendi siz dogusa girende qola o bandajlari falan baglayanda usag dogulmazdan evel sorusurlar gelib peyvend vurulacaq isteyirsiz istemirsiz. Onda imtina edirsiz
htc2000 LavinsMom he başa düşdüm çox sağ olun. Teravet hekimin yanına gedirem. Heleki 1 defe getmişəm. Siz 2li test eletdirmisiz?
LavinsMom htc2000 yox o cemaledi hicabli . Qiz vare randevulara zeng edirsene o ariq qeseng qizdie bidene