keremtahamom_ Yonca_26 ben de içiyorum doktoruma sordum günde bir bardak içebilirsin dedi sade alıyorum çok güzel geliyor tadı
gizem-cbn Yonca_26 çok seviyorum bi ara baya tükettim bağırsak düzenim kötüydü tuvalete çıkamıyodum kefir düzeltti bunu
Yonca_26 Aybarssmom_ bende basladim tadi biraz kötü ama bebise faydasi oldugu icin icmeye calisiyorum🥹
Aybarssmom_ Yonca_26 ilk başlarda ben de zorlandım sonra tadı enteresan güzel gelmeye başladı alıştım 🤣
tugcesakzci Yonca_26 ben her gün içiyorum. Sade sevmiyorum onu nadiren içiyorum ama meyvelisini muhakkak her gün içiyorum.
Esrackc Yonca_26 hamileliğimin başından beri her gün içiyorum. Günde 1 kase ev yoğurdu ve 1 bardak kefir ebe mutlaka önerdi.
karaguzelirem_ Kızlar sade içen hangi markayı tüketiyorsunuz ? Meyveli olanlar da aynı işi görür mi acaba sade daha mi iyidir ? Ben eker markasının meyvelilerini alıyorum
Serendipity16 karaguzelirem_ meyveli olanlar çok şekerli kefir gibi değil onlar sadeye ilk başta alışmak zor oluyor ama alışınca hiç rahatsız hissettirmiyor ben bimden alıyorum genelde altınkılıç öneririm laktozsuz alıyorum ben özellikle gaz yapmasın diye
OguzMoms Yonca_26 Evet öyle kendisini hiç sevmememe rağmen çok faydalı olduğu için hergun bı bardak içiyorum ama meyveli olanlarda şeker var onları tavsiye etmiyorlar bende sade alıp içine meyveyle tarçın ekleyip blender yapıyorum öyle iciyorum
merii10 Yonca_26 ben bittikce alıp tüketiyorum sadesinden her zamn çok faydalı kefir ayrıca bağırsak sorunlarına da.iyi geliyr
Naciyemutlu Yonca_26 ben kendim mayalıyorum komşum verdi böyle karnabahar gibi çoğalıyo sonradan. Hazır da aldığım oluyo bebekten öncede çok tüketiyordum şekerime iyi geliyor çünkü aşırı faydalı her anlamda