Msydn6 Kkurt 2.5 sene önce sezaryen oldum şimdi yine orda takipliyim … en iyisi Demet Acar ve Alper Türkoğlu asistan doktorlara denk gelmesseniz iyi 🙄bi sıkıntısı yok ben memnundum
Bilinmiyor-1234 Kkurt bende şaun oraya gidiyorum pek doktor seçme şansım olmuyo hangisini bulsam ona gidiyorum çok hızlı muayne edip yolluyor pek birseyde demiyolar ilaç yazip yolladı beni şaundada gene randevu arıyorum hep başka doktor çıkıyor bazende asistan
Msydn6 KuzeyinAnnesi10 hastanede taburcu olurken evraklarımı hemşireler getirmişti 10. Gün lohusa polikliğine geliceksiniz demişlerdi kontrol için randevu almadan gittik diye hatırlıyorum sanki🤷🏻♀️
SimgeAkyildiz1805 Demet hocanın üstüne yok ayrıca hastane personeliyim sürekli ona gidiyorum çok memnunum🥰 ama randevu bulmak çok zor
KuzeyinAnnesi10 Msydn6 normalden sezeryan a döndük. Hastaneden çalışanlardan çok memnunum tavsiye ederim 🧡 bu daha doğum yaparsam yine orda olur kesinlikle
Msydn6 KuzeyinAnnesi10 bende 2.5 yıl önce sezaryen olmuştum orda pandemiydi o sıra ona rağmen çok rahat geçmişti çok memnunddum bakalım şimdi yne oraya gidiyorum
Kkurt Bilinmiyor-1234 evet çok hızlı muayene edip yolluyorlar bende ne yapacağımı bilmiyorum devam etmelimiyim etmemelimiyim. Randevu zaten sıkıntı bir de o yetmiyormuş gibi aynı doktora muayene olamıyorsunuz genelde pr. Adı altında asistanlar bakıyor onlarda hiç güzel yaklasmiyorlar hastalara