hatice__1 Kızlar gebeliğinde corasprin kullanan oldu mu? Dün doktorum bana corasprin yazdı tam olarak neyle alakalı olduğunu anlayamadım daha önce düşük yaptığımı söyleyince kullan dedi. Siz hiç kullandınız mı yada kullandıysanız ne için kullandınız ?
Eliffdeniz hatice__1 ben kullanıyorum bi düşüğüm var pıhtı olma ihtımalinden dolayı kullanıyorum bebeğe iyi kan gtsn dye verılıyo
turkan403 hatice__1 kullan canm zararı olmaz faydası olur kan sulandırıcı iğne de vermsti bana iyiki de bunları vermişti yani
Elifttk hatice__1 ılk hamılelegımde tansıyon proteın kaçağı olduğundan sezeryanla erken doğum yapmıştım suan tedbır amaçlı ıcıyorum
Kg16 hatice__1 bende kullanmıştım. Günde yarım coraspin olarak kullanmıştım. Kanı sulandırmak için veriliyor. Çok faydalı. Doktorum bir süre sonra bıraktırdı.
Dryfrmzz25 turkan403 kan pıhtılaşma olmadığı halde mi iğne vermişti ikisini birlikte kullanınca sıkıntı yaşadınız mı?
_almirasmom hatice__1 bebege gıden kan akısı olması ıcın eger kan akısı yavaslarsa pıhtılaşma olur bebegın kalpı durur bu yuzden hamılelıkte kan sulandırıcı kullanılır ben ecopirin aldım bıttınde coraspirin alacagım
Melosunannesii hatice__1 hatice__1 bana iki gebeligimdede preaklempsi geçirdiğim için yazdı önlem amaçlı kullanıyorum kan sulandırıcı zaten
Mucizemses hatice__1 sakın ihmal etme banada önlem amaçlı veriyorum kullan demişti ben kullanmadım zararı olur diye ama sen kullan mutlaka
kbra3454 hatice__1 hatice__1 merhaba bana da bugün yazdı benim de kese bozukluğu sebebiyle bir kürtajım olduğu için yazdı ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Siz kullanıyor musunuz?
kbra3454 hatice__1 ya aslında alelacele gittiğim bir doktor devlette rastgele aldığım bir randevu o yüzden tereddütteyim açıkcası..
Aabbccc hatice__1 bnde tüp bebek tedavisi surecindeyim banada tedavimin en başından itibaren verdi her gün bir tane içiyorum kullanıyorum
kbra3454 Aabbccc kızkardeşim de tüp bebek ile hamile kaldı o da her gün kullandı yanında da oksapar kullanıyordu. Şimdi bal gibi bir oğluşu var bir yaşında darısı hepimize 😍
091022ma kbra3454 ben kullanmanızı tavsiye ederim ben 2 kere 9 haftalık kalp durmasından kürtaj oldum en son devlette gittiğim doktor sana kimse Corasprin kan sulandırıcı yazmadı mı nasıl risk aldın diye kızdı keşke ilk başta o doktora gitseymişim diye hep kendimi suçladım şimdi belki bebeğim yaşıyor kucağımda olurdu şimdi yine hamileyim daha çok yeni Corasprin kullanıyorum keseyi gördükten sonrada iğneye başlıcaz
kbra3454 091022ma çok şükür kese göründü bebekte göründü biraz zor gördü önce ultrasonla baktı gördü ama öüm yapamadı sonra vajinal baktı bebeği gördü ölçüm de yaptı ama sana coraspin yazalım dedi sebebini sorunca da ilki düşük olduğu için dedi içimi çok rahatlatmadı açıkcası bu sebep. 7+3 olması gerekirken 6+1 den geliyormuş bebek:( açıkcası tekrar kürtaj olmaktan korkuyorum..
mrwseker 091022ma merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim beni perinatolojiye yolladılar bugün gittim kese var ama bebek yok henüz bebeği görmeden ilaç başlatamam dediler coraspine aldım bende eczaneden endişeliyim çünkü iki düşüğüm var kullansam zararı olur mu ki 😢
091022ma hatice__1 kullan canım doktorun önlem amaçlı vermiş ben 2 kürtaj oldum kalp durmasından ikincide hiçbir doktor bana bu olasılıktan bahsetmedi yazmadı aynı haftada kaybettim ikisinide en son gittiğimde devletteki doktor söyledi başlanması gerekiyordu diye sonra genetik testler yaptırdık zaten pıhtılaşma çıktı şuan coraspirin kullanıyorum kese gördükten sonra iğneye başlayacağım
hatice__1 091022ma bizde cumartesi keseyi gördük folikasitle coraspin verdi bugün kullanmaya başladım ikisinide