Handeee7997 30 haftalık hamileyim 3 gündür adet olucakmışımn gibi ara ara kasık ağrılarım oluyor neden acaba ??
Prensm Handeee7997 33+6 haftalık hamileyim benimde öyle dayanamadım doktorumu aradım bebeğin hızlı büyüdüğü haftalar bu şikayetler normal dedi bolca sıvı al ve istirahat et dedi canm😌
DilekAlkanat Handeee7997 19 haftaligim benimde oyle adet olucakmissim gibi cok siddetli agrim oluyor kontrolde bahsettim doktora rahim buyuyor olucak o agri dedi bana 🙁
Bademgzlm Handeee7997 korkmayın o haftalrda normal vücut böyle böyle kendini hazırlıyo doğuma yalancı sancılar diyorlar buna ama yinede çok aşırı dayanılmıycak şeklindiyse doktorunuza sorun
Selda Handeee7997 canm esime de dedim belim agriyordu adet olacakmis gibi geliyordu birden hissetmemeye basladim sanciyi niye gelmiyor diye gece geldi saniyelik Gaz sancisi gibi geldi gitti normaldir insallah dua edin ne olur🤲🏻
Tuti Bendede var şuan canım hepsi normal dedi doktorum e hastalanmadın o yüzden agrım olacak zaman zaman dedi 8 haftaligim ınslh sagsaglim elimize aliriz
Bahardc Dün doktorumla aynı konuyu konuştuk soğuktan olduğunu söyledi zira giydiğim pantolona kızarak uyardı 🙈
mhm Benim de felaket ağrım var 17 haftalik iki hafta önde gidiyor hamilelik ağrım çok. Fazla enfeksiyon dedi bana da yürüdüğümde artıyor
HalisEbruoban Handeee7997 canım doktora gıt benimde olmustu bikac gün once cok üstünde durmadım bugun sabah yıne oldu doktora gitti bebegim assagıda oldugu için erken dogum riskim varmis igne yaptılar yarın tekrar igne yaptıracam ben 34 haftalık hamileyım allah korusun erken dogum riskin varsa böbrek geliştirici igne yaparlar ihmal etme inşallah kötü bişey yoktur
Handeee7997 HalisEbruoban kasılma var demişti doktor 28 haftalıkken hap vermişti karnın sertleştirse iç dedi kaısk ağrım çok aşırı olmadığı için üzerine pek durmuyorum senin ağrınn çok muydu rahatsız edicek gibi
fgunesli Merhaba kasik agrilari rahim büyüdüğü icin normal, sicak tutup rahat olan hamile tayt ve pantolonlarini tercih etmek gerekiyor. Ic camasiri da cok onemli, karninizda iz birakmayacak rahatlikta olmali.
HalisEbruoban Handeee7997 hayır sadece adet olmaya yakın hafıf bır agrı hıssedersin ve adet olacagını anlarsın ya oyle bir agrıydı cok azdı yinede gitti iyikide gitmişim
HalisEbruoban Handeee7997 evet oyleymiş benimki cok assagıya inmiş o yüzden erken dogum riskim var 35 haftayı doldursam küveze bile gerek kalmaya bilirmiş iki tüp igne yaptırdım 2 tüpte yarın yaptıracam ben iki doktorada gösterdim sonusları cevremdekilwr normal bu zamanda olur artık yavaş yavaş sancıların baslar kontrol gününü bekle falan dediler kimseye bakma içini rahatlat git doktora canım sonra pişman olma enfeksiyonda olabilir en azından bilgi sahibi olursun