SedKes Kızlar merhaba 😍 Ben iki düşük yaptım ve en son bu ay çatlatma iğnesi oldum ama kendiliğinden yumurtlama görüyorum çatlama da oluyor ama bir türlü gebe kalamiyorum en sonki düşüğümün üzerinden bir yıl geçti 😔😔 artık tüp bebeğe mi geçsem bilemiyorum.
1palyaco SedKes bence biraz stres yapıyor olabilirsiniz . Bende bebek düşünmeye başladığımda acaba oldu mu gebe kalmış mıyımdır vs diye devamlı düşünüyordum . Kafanızı biraz rahat bırakın bir zamanı elbet vardır . İnşallah o zaman çok çok yakındır 🌸 eşiniz de belki sperm sorunu vardır kontrole gidebilir muayene olabilir eğer olmadıysa .
tgbmerve SedKes ikinci dusukte embriyo genetiğe ginderildildimi , araştırılması gerek ve arkadaşların yazdığı gibi sperm DNA si çok önemli , aradtirildimi baş anomalisi kuyruk hasarı morfolojisi bunlar çok büyük etken
SedKes 1palyaco stres konusunda haklısınız çok üzülüyorum eşim test verdi çok iyi çıktı çok şükür ama yine oluşmuyor 😔
SedKes tgbmerve biz ikimizde genetik teste girdik çok şükür bir şey çıkmadı testlerde yapıldı eşime o da iyi
morpaqatya9 SedKes Rabbim inşallah yakında zamanda sanalda bir bebek nasip eder inan bende senin gibiydim ilk bebek düştü 3 ay yapmadık sonra sürekli denedik olmadı doktora gittim sorun yok çoçuğun olur dedi yine olmadı pes etmiştim artık umudum kalmamıştı şimdi hamileyim doktora gidip geliyorum şuanlık gayet iyi gidiyor şeninde olur içini ferah tutmaya çalış 🥰
SedKes morpaqatya9 maşallah 🧿😍 darısı bana ve tüm isteyen anne adaylarına olsun kafamı rahat bırakırsam eğer nasip olur inşallah 🙏
Lalemmm12 SedKes çok düşünüyorsun büyük ihtimalle düşünce vücuda geri adım attırıyor bırak akışına hiç düşünme
SedKes Lalemmm12 hiç düşünmeden nasıl birliktelik oluyor bebeği olan herkes stressiz mi gebe kalıyor çok merak ediyorum evet haklısınız ama yapamıyorum ben 😔
Srp53 SedKes rahim filmi mi çektirsen canım bazen tüpler tıkalı olabiliyor enfeksiyondan falan. Ben de 6 ay oldu kürtaj olalı geç de olsa yumurtlama oluyor çatlama da oluyor ama hamile kalamadım.
SedKes Srp53 ben rahim filmi çekildim canım iki tüpüm de açık yaptırmadigim sadece amh değeri kaldı onun dışında her şeyi yaptık genetik test sperm testi hormon testi klomen hapı çatlatma iğnesi iki kez yapıldı yine yok 😔
Aypare SedKes sal kardeşim çocuk bu hayatta şart değil çocuğu kafadan çıkar.. ilişkini evliliğini hayatını akışında yaşa madem sağlık sorunu yok Allahin izniyle olacaktır.. stres etkiler..
SedKes Aypare bende böyle düşünmek istiyorum ama psikolojim o kadar kötü ki hiçbir zaman anne olamacayak duygusu var içimde 😔😔
Birhayalimvr SedKes canim bence sende sikinti yok esinde problemnolabilir sperm testi versin ayrica kan piltilasmana baktir ondanda dusuk olabilir bence tup bebek cok maliyetli ve sen gebe kalabiliyorsun olur bence senin normal asilama deneyebilirsin olmazsa tup bebege git
SedKes Birhayalimvr kuzum biz genetik test yaptık eşimle bende sadece kan pıhtılaşma çıktı onun için de hap kullanıyorum. Eşimin sperm testi iyi çıktı. Progestan hap da kullanıyorum vajinal oluşursa tutunsun diye ama kısmet yine değilmiş bu ay
Arya10 SedKes valla bende anlam veremiyorum afedersiniz ama tecavüze uğrayıp hamile kalan var yumurtlama dönemine mi denk geliyor tutuyor anlamadım
Lalemmm12 SedKes kimse stressiz değil ki abla yanlış anladın bak bende senin gibiydim hayatımda ilk defa düşük yaptım çocuk elime geldi minnacıktı ondan Aylar sonra hamile kaldım tabiki suan korkuyor acaba Bişi oldu mu acaba iyi mi gibi ama elimden geldiğinde düşünmüyorum ilişkiden sonra da üstüne yat mümkünse ben hep uyuyordum
Mutluesmanur SedKes İnan bana stres yapan tek sen degılsın isteyen bebek sahıbı olmak isteyen herkes yapıyor gönlünü ferah tut rabbim en güzel zamanda Sanada banada isteyenede nasıp etsin
Srp53 SedKes o zaman çok düşünüyorsun canım iki kez kalmışsın zaten kalmaman için başka hiçbir neden yok
SedKes Arya10 yumurtlama testi aldım ona denk getirdik yine yok yine yok Allah vereceği zamanı biliyor tabi ama ben biraz kaderimle oynuyorum galiba ısrar ederek