28 yaşında ilk gebeliği olan 15 günlük bi anne olarak sözlerime başlamak istiyorum.🤗
Doğum anında hepinize dua ettim kolay güzel sağlıklı doğumlarınız olsun şimdiden.
Bende hep hikayeleri okurdum etkilenirdim o yüzden yazmak istedim en baştan beri hep sezeryan istedim normal doğum daha ürkütücü geliyordu bana 38+5 e gün aldık. Aşırı panik ve korku vardı ama hiç korkulacak bir şey yokmuş belden iğneyi hissetmiyorsunuz sonrası zaten uyuşukluk hiç bir şey hissetmiyorsunuz karnına bastırma olayınında da korkmuştum ama bastırıldıktan sonra bu muydu ya dedim ilk ayağa kalkışta hiç zor değil yere bakmayın terliklerinizi giymek için bile bakmayın ağrı sızı hiç bişi yok sadece karnınızda boşluk hissediyorsunuz o kadar gaz çıkarmak zorundasınz hastaneden çıkmadan mutlaka sade kahve kayısılı meyve suyu alın gaz çıkarma probleminiz varsa saat başı 10 dakka yürüdüm hep bebeğimin altınıda değiştirdim sonraki 3 gün yataktan kalkarken bi sızı oldu ama kahvaltı yapıp ilaçlarınızı içinde o da geçiyor duş fln alabilirsiniz ben tüm işlerimi hep kendim yaptım sütüm gelmedi hemen ama bebeyi memeye tutup şırıngayla mama sıktım emdi sürekli öyle öyle 3. gün sütüm gelmeye başladı aklınıza takılanları sorabilirsiniz hiç korkulacak bişi yok aşşırı korkan panik olan biri olarak söylüyorum 😁