Sila_ozdemir42 Çok fazla kasinti ve hafif yesilimsi akıntı sıcak suya oturuyorum biraz geçiyor fakat tekrarlıyor 32 haftalık hamileyim ne yapabilirim travazol hiç etki etmiyor fitil kullansam zararı olurmuki
turkan403 Sila_ozdemir42 doktorum suya atılan bide fitil vermsti bı ara gozukun bı yazarsa kullanabilirsnz
Momofelisa Sila_ozdemir42 hamileyken kullanılan bir çok fitil var doktorunuzla iletişime geçin birinden birini önerecektir size. Bu şekilde işkence çekmeyin
Sila_ozdemir42 turkan403 suya atılan toz şeklinde bi antibiotik verdi tadı limonata gibiydi ama etkisi olmadı afedersin sadece isal yaptı oda yan etkisiymiş oteldeki doktoruma yazdım o fitil önerdi fakat çoğu kişide hamile iken olmaz diyor
turkan403 Sila_ozdemir42 doktorun verdiyse bı sknti olucani sanmam bana da antbyotik vermsti 1000lk herkes içme dedi ama mexburdm
Sila_ozdemir42 Momofelisa valla dehşet kötü geceleri 2 3 öyle uyuyorum ve gecleri başlıyor işin kötüsü
Sila_ozdemir42 Momofelisa fitili inatla istememe rağmen vermediler simdi verdi doktor yarın randevum var ve.alip kullanıcam kesin
Sila_ozdemir42 Pamuk kullandım toz şeklindeydi suya karıştırıp içiliyordu doktora sordum araştırdım bi sakınca var yazmıyirdu
Pamuk Sila_ozdemir42 Gebelikte enfeksiyonun mu bir sankincasi yokmuş tövbe estağfurullah 🤦♀️ Dünya igneler antibiyotikler kullandım.