zeynonunannesiiii Doktora göre 15. Hafta sonlarında uygulamaya göre 16. Haftamdayim dün akşam İlk kez karnımda bir kıpırdanma hissettim değildir gazdır falan dedim ama bu haftalarda hissedenler oldu mu çünkü kızımda baya geç hissetmistim
Mia0121 zeynonunannesiiii ben 20. Haftalarda hissetmiştim ama ikinci gebelikte daha erken hissedilir diyolar
Gozdecaner zeynonunannesiiii ilk gebeliğimde tam 18 de ikinci gebeliğimde net bir şekilde 21 de hissettim
tgbmerve zeynonunannesiiii valla ben kendimi çok dinliyorim heralde ilk gebelik iş yerinde masaya dayandım farkında olmadan göbeğinin altı hemen pıt pıt pıt annem dedim sen sıkıştınmi , birde gece ters yattım galiba farkında olmadan üstüne yine sancıyla uyandım pıt pıt vuruyor 12+5 im bu hafta iki kere hissettim
melisinmutfakblogu zeynonunannesiiii ilk gebelikte 18+2 de hissetmstm şuan 15+3 deym hissediyor gibiym doktora sordum sağ tarafa yat nefesini tut parmaklarında karnına bastır hissedersin kalp atışını dedi
elmaelmaelma Ben 14.haftadayım, ilk defa bugün hissettim🥹 Göbeğimin altında, pıtı pıtı hareketlilik oldu😍 İlk hamileliğimde 18 hafta civarındaydı hissettiğimde. O yüzden bu kadar erken beklemiyordum. Ağlamakla gülmek arasında çok garip duygulandım 🥰