XBirmelekannesiii Hayrisko bende kızımın ismini derin düşünüyordum anlamsız bir isim bir anlamı yok yani derin derinlik demek o yüzden koymadim
Parsmommy Hayrisko arkadaşımın kızının ismi derin doğduğundan beri çok zor bir çocuktu sürekli ağlıyor 7 yaşında hala ağlıyor sebepsiz
Parsmommy Hayrisko bence etkiliyor adı gbi derin gerçekten. Konuşarak deniyor anlamıyor ,kızın 7 senedir gecesi gündüzü bitti hiç bir şekilde dinlemiyor . Büyüyünce düzelir dedik yok daha beter oldu. Çok doktora götürdü hiç biseyi yok
Kahverengi Hayrisko derin diğe tanıdığım var felaket yaramaz bir kız duru susu yok ben isimlern kişiye kattığı özelliklere çok inanıyorum o yüzden isim beğenirken ilk kişilik özelliğine bakıyorum
Kg16 Hayrisko Beren ismini ben beğendim. Derin ismi sanki çok koyuldu. Beren ismi bana daha sıcak geldi.
ElifKarata Hayrisko kendi kızımın ismi Beril çok uyumlu söz dinleyen aşırı neşeli Bi çocuk. Düşünürsen Beril de kibar.
ElifKarata Hayrisko en yakn arkadasimn kızı derin ismi ve anneye yapışık sürekli ağlayan mizmiz bir çocuk insanlara yabani çekingen hep annesine yapışıyor Bi insan görünce kadın sinir krizlerine giriyordu.bilmiyorum ama isimlerin karakteri etkilendiğini dusunuyorum bende
Ebru-29 Hayrisko kulağa çok hoş geliyor ama isim analizlerine inanıyorum. Kızınızı anlamak zor olabilir,olaylara fazla derin bakabilir