PrensinibekleyenAnnee Sanyasahra01 merhaba, çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin . Bende göndericegim dekontu size atarım en kısa zamanda inşallah toparlanır para 🤲
PrensinibekleyenAnnee Sanyamm Sendende Allah razı olsun canım dualarımızda küçük prenses inşallah iyi olacak 🌸🤲
PrensinibekleyenAnnee Sanyasahra01 canım gönderdim ama dekontu atamadım instegramdan mesaj kısmı yok.
Sanyamm PrensinibekleyenAnnee Lütfen yardımlarınıza ıhtıyacımız var daha %1bile olamadık 😭kızımın size ihtiyacı var kızım sütümü içmiyor mama yemıyor 6 AYLIK oldu hastaliğin ilerlemesi hizlanıypr ne versem yutkunamıyor gözümün önünde eriyor elim kolum bağlı olmasın LÜTFENN özür dilerim ne olur
PrensinibekleyenAnnee Sanyamm Ben yardımda bulundum canım arkadaşımada dedim keşke elimden fazlası gelse dua ediyorum inşallah kızın iyilesicek Rabbim büyük kızım iyileşti diye post açtığın günlerde nasip olsun 🤲
Sanyamm PrensinibekleyenAnnee Valilik izinli hesaba ulaşamıyorum en azından bağış miktarını söyler misiniz.. Yüzdelik atlamamıza az kaldı ama geleni bilmeden hesap yapamam uygun görürseniz dekont atma şansınız varmı
HayaLim_Panbik Burdaki resim paylasdigin ibana a mi atabiliriz yardim canisi😔😔😔 Rabbim.kimseyi caresiz birakmasin evladiylada sinamasin insallah 😔😔😔
HayaLim_Panbik Aslinda Modorötor arkadaslarimiz bu konuyu guzel bir baslikla hep sabitlese…cok cok yardimci olurlar. Örnek SMA yardim kampanyasi konu basligi altinda olabilir.
Sanyamm La_Liberte VALİLİK ONAYLI İBAN ZİRAAT BANKASI TL İBAN : TR87 0001 0012 6197 7873 0750 01 ALICI İSMİ : MENESA LİNA NERGİZ BAĞIŞ KAMPANYASI
Yaren1907 Sanyasahra01 Bende gönderdim aöa instagraö hesabım yok Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahhh🦋💜🤲🤲