Seren111 Bugün rüyam da doğum yapmışım evimdeyim kucağıma çocuğumu veriyorlar emzirecem sağ olmaz diyorlar sol göğüsümde emzirdim çocuğun cinsiyeti ne diye sorunca erkek olduğunu söylüyorlar ama çok güzel bi bebekti hiç ağlamıyordu öyle bakıyordu bana
1palyaco Seren111 bende çoğunlukla rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm . Henüz cinsiyetimiz belli değil . Ama burada biri hep erkek görüyordum kızım olacak yazmıştı 😁
Yusufeymenimm Seren111 buna benzerdir rüya gördüm sağ göğsümle emziriyordum ama bir kuzum olacağını öğrendim alakası varmı bilmiyorum
Ebru3457 Seren111 bende cinsiyet öğrenmeden önce erkek bebeğimin olduğunu ve emzirdiğimi gördüm ama kızımız olucak
Ebru3457 1palyaco canım bu arada bende 1 kere erkek bebek kıyafetleri gördüm 1 kerede erkek bebeğimin olduğunu emzirdiğimi gördüm rüyamda cinsiyetini öğrenmeden önce ama şuan 29+2 haftalığım kız bebek bekliyoruz
Glcn2024 1palyaco ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde erkek bebek gördüm sonra iki aylık olduğumda yine erkek bebek gördüm sonuç olarak erkek bebek doğurucam 44 gün sonra inşallah yani belli olmuyor 😀
Seren111 Yusufeymenimm hayırlısı olsun bakalım şuan hamileyim acaba onun etkisiyle mi gördüm hiç rüya gören biri değilimdir normalde ☺️
Seren111 Ebru3457 yaa maşallah 🥰 sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin rabbim şuan bende hamileyim daha çok yeniyim ama 😊
1palyaco Ebru3457 evet ya ben hatta birkez erkek bebeğim vardı rüyamda sonra rüyayı kendim değiştirdim kız bebeğim olsun falan dedim kızım oldu ama onun da birtane abisi oldu 😁 her türlü ilk bebek erkek olmuş oldu rüyamda 😁
Ebru3457 1palyaco evet bize birde cinsiyet öğrenmeden önce hep erkeğe benziyor erkek olucak cildin şöyle olmuş karnın şu şekilde erkek olucak erkek hissediyoruz dediler bende artık erkek diye düşünmeye başlamıştım onun etkisinde mi kaldım bilmiyorum ama hep içimden kız olsun geçiyordu ilk bebeğim Allah gönlümüze göre verdi çok şükür
1palyaco Ebru3457 ayy ne güzel inşallah bizimde gönlümüze göre verir Allah 🤲🏼 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimizi bebeklerimizi 🌸
Ebru3457 1palyaco amin canım inşallah Allah seninde gönlüne göre versin tabi cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama sizin içinizden geçen birşey var mı kız veya erkek
1palyaco Ebru3457 aslında ilk bebeğim kız olsun istiyorum . Hissim de kız yönünde ama herkes bana erkek olur senin diyor etrafımda da erkeğe hamile daha fazla bende erkek olacak sanırım diye düşünmeye başladım yavaş yavaş .
1palyaco Glcn2024 ya maşallah 😁🌸 kiminde çıkıyor demek ki . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah önemli olan o 🌸
Ebru3457 1palyaco bende senin gibiydim aynı erkek diye diye benim düşüncemde erkek olmuştu Allah gönlüne göre versin canım bende merak ettim😀 kaç haftalıksın ne zaman öğreneceksin
1palyaco Lamia65 ya inşallah demek istiyorum ama derken içim kötü oluyor karnım da ki erkek ise hisseder üzülür . İlk bebeğim kız olsun istiyorum ama önceliğim tabiki de sağlık . Sağlıklı olsun sağlıkla kucağıma alayım da inşallah 🌸
1palyaco Ebru3457 amin inşallah 🤲🏼💜 yarın doktora gideceğim 12+1 olmuş oluyorum . Tahmin eder mi doktor bilemiyorum devlete gidiyorum . Etse de yanılma payı yüksek bu haftalarda biliyorsunuzdur .