Sedaaa0380 6+4 de lekelenmem oldu. Doktor yerleşme kanaması olabilir dedi. Ultrasonla baktığında sızıntı şeklinde kanama gördü. progesteron da başladı. Siz böyle birşey yaşadınız mı kızlar? Korkuyorum
alyamm_33 Sedaaa0380 ben de hamileliğimin kanama ile öğrenmiştim yeni yeni durdu ben de 5+3 günlüğüm sıkıntı etme bir şey olmaz inşallah siz de bel ağrısı var mı bende şiddetli bir şekilde bel ağrısı var duramıyorum
SibaLuna Sedaaa0380 benim de 6+3 te kahverengi pembemsi akıntım olmuştu 1 gün sürmüştü ama sabah akşam progestan kullandım sonra bir daha olmadı
616171_ Sedaaa0380 5+4te yaşadım kanamam başlayınca progestan verdi tabi bir işe yaramadı düştü ama daha öncesinde leke şeklinde geldiğini söylemiştim banada yerleşme kanamasıdır demişti doktorum
Meneksem Sedaaa0380 benimde oldu kahverengi akıntım 4-5 gün sürdü canım doktor kırmızı olmadığı için ilaç yazamam demişti bol bol dinlendim geçti hamdolsun
Salihazeynep alyamm_33 merhaba bende 5 hafta oldu bugün 3 gündür az az lekelenme oluyordu bu gün daha koyu ve çoğalmış durumda ağrı sancı yok yarın muayene var bakayım sizin durum nasıldı kaç gün sürdü kanamanız
alyamm_33 Salihazeynep 5 gün sürdü şu an geçti kanama yok ama aşırı derecede Batman sancı bel ağrısı çok fazla bende
deryaa_milena Merhaba benim de 5+4 çok az çizgi şeklinde kanama gördüm bugün yerleşme kanamasıdır değil mi? Biraz evham yaptım. Normal mi sizce
Sedaaa0380 616171_ üzüldüm. Şunu söyleyebilirim genetik açıdan sağlıklı olmayan bebekler bu şekilde sonuçlanabiliyor. Çok geçmiş olsun
dny999 Meneksem bende de 4-5 gündür var dinleniyorum geçmiyo günde 1 kez falan pedimde görüyorum. Korkuyorum . Dr oktorum 4 gün sonra gidicez. Bana normal dedi korkma dedi
Sukoo33 Sedaaa0380 Sedaaa0380 7 haftalık hamıleyım bende aynı durumdayım yerlesme kanaması dedi doktor progestoron ilaç kullanıyorum ve sadece yatıyorum iş yapmak fılan kesınlıkle yasak. Dün rengı bıraz kana döndü hastanede serum ve düşük onleyıcı iğne vuruldum 1 gun yattım. Sende dıkkat et.inşallah saglıcakla kucagımıza alırız
Zmrnr Bende 5+6 dayken yaşadım 2 gün sürdü hafif ağrılarım vardı doktor böyle lekelenmeler olabilir minik minik dedi. Progestan kullanıyordum zaten 2 günde geçti çok şükür
_almirasmom Sedaaa0380 benım su 4 gundur var kanamam yok kahverengı lekem var 7+3 bızde psikolojım bozuluyor durmuyor resmen