mavitrn Kızlar bebeğim doğdu çok şükür gözleri lacivert koyu mavi eşim ve benim gözlerim kahverengi ama dedemin gözleri renkliydi bebeğimde koyu tenli değil Açık tenli değişir mi rengi değişen oluyor mu
Erva123456 mavitrn benim bebegim de oyle su an bekliyim burda degisir mi merak ediyorum açıkcası biraz😊bizde de bi annem ela gozlu açik.renk gozu hepimiz kahverengi
Sbry98 mavitrn benimde bebeğim beyaz tenli dediğiniz gibi bizde yok ama eşimin tarafında anneannesinde varmış cok tatlı göz rengi 3 buçuk aylığız daha değişmedi değişir mi hiç bilmiyorum bende
ASE6154 mavitrn bebeğimin gözleri doğduğunda griydi çok açık bir mavi oldu 4 aylıkken falan sonra yeşile döndü sonra elaya şimdi 4 yaşına yaklaştı kahverengi gözleri😄
sakinanneee3 mavitrn eşimin gözleri bildigin yeşil kızımın ki mavi idi ela oldu çok degişiyor ufakken
kardelen25_ mavitrn dedeler babaanne vs renkli gözlü benim kızımın göz rengine aynen sizin dediğiniz gibi idi 8.5 aylıkken değişti 😂 şuan ela kahverengi arası birsey
Gozdecaner mavitrn değişiyor malesef ama genetikte varsa degısmeyedebilir lacivert göz genelde degısır pglum doğduğunda sapsarı saçlı masmavi gözlüydü şimdi açık kumral yine sacları çok koyulaşmadı ama kopkoyu kahve gözleri var
Ebru3457 mavitrn bizim doğmadı daha ama eşim yeşil gözlü sarışın gibi kardeşi ve kayınvalidemde renkli gözlü sarışın benim gözlerimde açık kahverengi hafif ela gibi inşallah bizim de renkli gözlü ve sarışın olur
Esra2288 mavitrn benim kızım bir yaşa kadar mavi gözlüydü ailemizde de renkli göz var herhalde değişmez artık dedik sonra değişti o yüzden değişir diye düşünüyorum
ElifKarata mavitrn 10.ayndan sonra masmavi olan gozlerimz değişti ela gibi kahve gibi oldu 🤣🤣 babası mavi gözlüydu ben çok şaşırmıştım o aydan sonra değişince
La_Liberte mavitrn benim kızımın değişti. Lacivertti koyu mavi oldu sonra koyu yeşil, gri şu an ne renk derseniz inanın bilmiyorum 😅 eşim de diyor böyle bir renk görmedim 😅
Aysnk mavitrn evet değişiyor doğduğunda maviydi bizim de dedeler renkli biz kahverengi şu anda kahverengi