Baharctn Kızlar gebeliğin altıncı haftasındayim kahverengi lekelenme görüyorum sizce bir sorun var mı
Busra1407 Baharctn genelde olan bir durum ama tabi ki göz ardı edilecek bir şeyde değil doktorunuzun numarası varsa mutlaka sorun. Yada yarın kontrole gidin.
Baharctn Busra1407 bebeğimin şuan altıncı hafta da bu durum devam etmediği sürece bir hafta sonra gidcm bebeğim hem kalp atışını duymak hemde bu sorunu sormak için bekliyorum inşallah bir sorum olmaz 🥺🌹
ruveyda123 Doktorunuza en kısa zamanda gidin progestan başlatacaktır ilk 3 ay dinlenmenizi öneririm progestandan sonra geçiyor merak etmeyin geçmiş olsun
Busra1407 Baharctn lekenlemmeyi sormak için bir hafta çok uzun bir süre ama tabi lekelenme devam ediyorsa önemli. Ama etmiyorsa sorun yoktur ama yönlendirmek istemem tabi sizin içiniz nasıl rahat edecekse
Baharctn kizannesi16_ hayır henüz ilk kontrolime gitmedim yedinci haftamda gidcm yedinci haftada tam kalp atışı duyuluyor aile hekimim tarafından onerildim inşallah bir hafta sonra 🌹❤️