Seher_alks Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim mide bulantısından mutfağın önünden bile geçemiyorum 5 kilo verdim öyle açım ki ama herşeyden tiksiniyorum çok zor geçiyor varmı benim gibi olan veya ilaç kullanan yardım lütfen
Gzlhn Seher_alks bende aynıyım ilk haftalarda cogu kisi böyle 7+5 teyim bende 2 hftadır midem bulanıyor kusuyorum 3,5 kilo verdim 1.2 dilim ekmekle gün geçiştiriyorum bide 27 aylık oglum var cok zorlanıyorum haplar fayda etmiyor…
MyEarth Seher_alks Aynı durumdayım ilaç kullanmama rağmen bulantım geçmiyor peynir ekmekle idare etmeye çalışıyorum hiçbir yemeği tüketemiyorum neredeyse. Su içtikçe mide bulantım arttığı için su da içmekte zorlanıyorum 😔😔 umarım geçici bir durumdur bütün süreç bu şekilde geçmez.
Seher_alks Gzlhn Gerçekten yaşamayan bilmez öyle açım ki dirençsiz kaldım Allah yardımcımız olsun bebekler sağlıklı olsun da
Seher_alks elifgocmn-80 sizi çok iyi anlıyorum kocamdan bile tiksinir oldum Allah’a şimdi şükür azaldı geçti geçecek gibi ilaçlar sayesinde
Srfe01 Seher_alks Merhaba ne yazıkki ilk hamileligimde 8.kilo vermiştim bunda da başladı şuan 6.1 haftalığız mahvoluyorum
elifgocmn-80 Seher_alks benim günden güne artıyor. Azalma yok. Annem 9 ay mide bulantısı çekmiş korkuyorum onun gibi olmaktan
34busra Seher_alks benimde öyle 10 haftalık olduk üçüncü gebeliğim olmasına rağmen bulantım gece gündüz oldu şimdi azaldı çok şükür 🙏