sevgilikendim Tugce_0707 merhaba testleriniz erken gebelik testleri miydi acaba normal kaset test mi? Benim bugün 12.günüm çok çok silik çıktı hatta sadece çıplak gözle görünüyor. Dün de yapmıştım dün de öyle çıktı . Çok kafam karıştı :(
Ayseldz sevgilikendim erken gebelik testiydi. 2 gün üst üste yaptım bugün yaptığım daha belirgindi. Kan tahlili yaptırdım onu bekliyorum. Kaset testler biraz geç sonuç veriyor
Ayseldz Birdemetyasemin benim 2. İğneyi oluşum geçen ay 11-12-13-14. Günler hep negatifti. Kan verdim inşallah olumlu çıkar
Birdemetyasemin Ayseldz çizgiyi bende gördüm ama kendim de hep yanıldığım için bilemedim. 2. Testte eğer yalancı pozitif olayı yoksa hayırlı olsun diyelim kan sonucunu da paylaş umarım pozitif çıkar 💕
Eminetolga5559 Ayseldz maşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenlere
FATMA1234yokkan Ayseldz ayyy hamilesiniz bende 12 .gün yaptım pozitif çıktı kan verdim çıktı Hayırlı olsun💐
Birdemetyasemin Ayseldz aaayy süperrr çok sevindimmm 😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim bana da dua et 💕