Ayseldz Kızlar çatlatma iğnesi oldum bu ay 2. Defa. Çatlatma iğnesinin ertesi gün ilişki oldu ve bu gün 12.gün test yaptım silik bir şekilde çıktı. 2 gün sonra zaten Regl oluyorum. Doğruluk payı var mı
Elffyns Ayseldz ilk 8 ile 10 gün arası iğne etkisi oluyor ama sizin 12 gün olmuştur kan verin net olsun silikse eğer
Kafi Ayseldz konudan biraz bağımsız ama çatlatma iğnesini doktor mu yazıyor yoksa kendimiz de alabilir miyiz
Elffyns Ayseldz resim yükle yeri var bildirimlerin olduğu yerde oraya yükle deyince kopyalaya yapıp buraya yapıştırın
Nur2025 Ayseldz bence hamilesiniz. Belirtilerinin var mı acaba bi de ilk ilişki iğneden kaç saat sonra oldu
Ebru3457 Ayseldz var gibi canım hafif çizgi görünüyor ya 2 3 gün sonra tekrar yapın varsa netleşir bekleyemem derseniz de direk kan verin bence testte çıktıysa kanda da çıkar
Beyza2727 Ayseldz vala ben çizgiyi gördümde kan vermeye gitmiştim 80. Çıkmıştı devlete acil de kan verebilirsiniz 2saat sonra da çıkıyor zaten
Beyza2727 Ayseldz valla onu bilmiyorum çatlatma iğnesi nasıl oluyor hiç yaptırmadım adet gününuze kaç gün var ☺️
Ayseldz Nur2025 belirtilerim yok hç sadece kaşık ağrım var. İğneden 36-37 saat sonra ilk ilişki oldu sonrasında her gün önerdi doktor 2. Defa iğne olunca. Geçen ay 10. Ve Regl olana kadar negatif çıkmıştı