Elo__35 65 ile hamile kaldım 71.6 çıktım ben şok bunu bir çikolatayla kutlamalıyım 😂😂😂😂 ay sinirlerim bozuluyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
mydeno13 Elo__35 87 ile kilo aldım 90 kiloyum 35.4 oldum 2.700 gram bebek şuan inşallah böyle devam ederim kilo almadan herseyi de yedim içtim ekmek vs ama günde 10 bin adım atıyorum
asivemavii_07 Elo__35 26 haftalık oldum 1 kilo aldım bundan sonra alırım herhalde yavaş yavaş 🤲 inşallah çok almam
Halilesma Elo__35 ayy 25 olcaz iki güne ama +6 kg 🥲 görünürde hiç belli değil aldığım 49 ile kalmıştım inşallah en fazla 59 olurum doğuma kadar birde hiç abartmıyorum çok iştahlı değilim ona rağmen çok aldım gibime geliyor
Elo__35 Aybarssena kız doktorum bana az ye dedi 😂 3 gün ağladım bu arada gerçekten arada kaçamak yapıyorum ama çok yiyemiyorum mide sorunu yaşıyorum
Aybarssena Elo__35 bana da sağlık ocagındaki ebe hemşire dikkat et dedi bütün gün moralim bozuk gezdim😂
Aybarssena Elo__35 bende arada kaçamak yapıyorum ama gece ekmek arası bir şeyler yeme kaçamağı. Asla abur cubur çikolata şekerli şeyler yemiyorum nasıl aldım anlamadım