Tugce_23 Yüksek tansiyondan dolayı cuma günü sezeryan doğum yaptım minik mucizem hayata gözlerini açtı
turkan403 Tugce_23 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsun kuveze girdi mi bnde 37haftaya giri girmez kuck dogmstu kizim
merii10 Tugce_23 Allah analı babalı büyütsün ciğer geliştirici olmjsmuydnz sizn ve bebeginizn durumu nasl
Kubranr Tugce_23 bir an once bebeginizi kucaginiza alirsiniz bende yuksek tansiyon protein kacagm var tansiyonlarnz kac cikti doguma alindiniz bende 31 haftaligim ama korkuyorum
Biranneguncesi Benimde tansiyon nedeniyle sezeryan alacaklar 31 haftalığız süreç nasıl ilerledi kaç kilo ve kuveze alindimi ben ciğer geliştirici de olmadım henüz
Annecibebe Biranneguncesi kuzenimde ekimde 31 haftalık doğurdu 3 4 gün küvezde kaldı bebek sonra ziraretçi kabul etmemesi şartıyla kuzenime verdiler bebeği Şuan iyi onunda yüksek tansiyondan dolayı erken geldi bebek Şuan da maşallahı var topladı kendini inşallah sizde atlatırsınız .
Tugce_23 @"Biranneguncesi ben ciğer geliştirici olmuştum sezeryan oldum bebişim 1945 doğdu küveze girdi