Evinuuu Hanımlar erkek annesi uyumaz kız annesi sürekli uyur diye bir söylem var sizce ne kadar doğru ?
eymenim_ Evinuuu ben öyleydim valla oğlumda sabahleyin kalkanlardandim kızımda uyuyanlardan ama 20. Hastayım şuan o kadar değilim birde oğlumda bünyem hafifti bunda ağırıma valla hergun biyerim agriyo
Selinmoon Evinuuu benim de acayip uykum geliyor ya 😂 hep uyumak istiyorum %80 kız dedi . Kuzenimin de erkek onunda uykusu varmış hep bilemedim 😂
merylii_ Evinuuu valla ben ilk üç ayı resmen yataktan yemek ve lavabo için kalkarak geçirdim ama oğlum olacak
Sumeyyeky Evinuuu benim tuttu kafamı kaldıramıyorum en başından beri habire uykum var kızım olacak 🤣 ama hiç de inanmam bu hurafelere
turkan403 Evinuuu iki kızım var cidden çok uyku oluyodu ama onla alakası var mı blmem ilk defa duydum🤷
Aybarssena Kesinlikle hurafe 😂 ben çok uykucu değilim normalde ama hamileliğimin başından beri erkenden uyuyup öğlene kadar yatıyorum 28.haftamdayım ve oğlum olacak 😂
nzlbrn Evinuuu kız dediler ama hiç uykuya düşkünlüğüm olmadı ağırlaşmadım öyle cinsiyetle pek alakası yok bence her gebelik farklı oluyor