GlaynalSongelen Merhaba arkadaşlar öncelikle sanki buraya hiç Doğum hikayemi yazamayacakmışım gibi geliyordu çok uzun ve geçmeyen,sabırsızlanılan bir süre 😁😍 Çok şükür melek kızıma 17.12.2018 saat 16:50 de kavuştum🤲🏻 Hikayemizi anlatalım bir gün önce ayaklarımda çok fazla kasılma oldu belden vuruyor genelde diyorlar ama benim çok şiddetli belim ağrımadı.sabah uyandım lavobaya kalktığımda külodum baya kandı işaret sandım önce sonra tuvaletimi yapıp kalktım birden suyum ile karışık kanamam geldi. Hemen hastaneye gittik doktorum açılmama baktığımda 2 cm açıklık vardı ama kızımın kafası yukarda olduğu için kanala inmesini bekleyeceğiz dedi yatısımı verdiler beklemeye başladım nst bağlı sancılarım sıklasmıstı sürekli kontrol ediyorlar ama Yok suyum azaldığı için suni sancı verdiler yaklaşık 3 saat çektim aynı açıklık aynı mesafede kızım. Sezaryene aldılar hiç birşey hissetmiyorsunuz ama sonrasında çok sıkıntı çocuğumu kendim alamıyorum yattığı yerden oturup kalkamıyorum bildiğiniz ameliyat ama olsun yüm acılara değiyor yeterki evlatlarımız sağlıklı olsun tüm Happymom ailesine en kısa zamanda evlatlarına kavuşması için dua ediyorum 🤲🏻❤️😇
Egeminannesi AyseguL01 ya bu son adet göre hesaplıyorlar ondan bence bı hafta fln oynaması normal sonuçta adet olduğun gün hamile kalmiyosun hangi gün kaldığın belli olmuyo