Sehermahsum7321 Mira_ll13 ilk gebeliğim de o kadar midem yandı oğlum kel doğdu o kadar yanıyordu bende oğlumu saçlı bekliyordum çünkü millet diyordu saçlı diye şimdi ikinciye hamileyim oda midem alev atıyor bakalım bu nasıl olacak
nevamm1 Mira_ll13 evet var ben kızımda ejderha gibiydim midemden alevler çıkıyordu herkes cok saçlı olacak diyordu bir doğdu keltoş bir bebek🥴 şimdi oğluma hamileyim mide yanmam kizimin yanında hiç kalır doğuma az kaldı bakalım bu nasıl olacak çok merak ediyorum.
cokbilmismom Ayy aşırı alakasız ya 😂😂😂 bunu nasıl uydurmuşlar aklım almıyor bizim midemizin yanması ile çocuğun saçının ne gibi bir bağlantısı olabilir çocuk midemizde değil 🤦🏼♀️😂😂
Ceren1993 Mira_ll13 ilkinde az yandı saçlıydı bunda dehşet derecede perşembe doğum var o zaman belli olacak😂😂
Beritan4721 Mira_ll13 ay şuan 31 haftalık gebeyim hiç sormayın mide yanmam çok var erken doğum riskim var dün yatışmı yaptılar akciğer gelişmi için iki tane iğne vurdular sancın olsun seni sezeryana alırız dediler
Ozlemkaan Bebek rahmin içinde ve ayriyeten orada da bir kesenin ve suyun içinde mideye herhangi bir şekilde temas edip vs yanma yapması olanaksız. Eskilerden gelme hurafe koca karı söylemleri tamamen.