Lavinya_21 Kızlar ınstegramda önerebileceginiz güvenli, uygun ve güzel bandana sayfası varmı acaba? Ben bı tane buldum 23 bandana 125 tl ama kapıda ödeme olmadığı için ve cok cok ucuz oldugu için güvenemedım
eymenim_ Lavinya_21 Görümce bu sayfadan sipariş vermiş banada o önerdi isterseniz bi araştırın bende alacağım ama erken daha diye 20 haftadaki birde ayrintilida duyayım netlessin diye bekliyorum
Sumeyyeky Lavinya_21 bandanameleği diye bir sayfa var çok cici kıyafetler bandanalar satılıyor ben de ordan alacağım
Lavinya_21 eymenim_ benim 23 haftalık belli oldu cınsıyetımız o yüzden artık almak istedım yavas yavas ilk bandana alcam😂. Bıdr bu sayfayı begendım saol cnm
Elmass Merhaba ben ela bandanadan aldım göründüğü gibi geldi fiyatı da uygundu tek sıkıntı çok yoğunlar mesajlara zor dönüyorlar kargoya verdiler ama takip noyu falan baya geç yollamışlardı
Lavinya_21 Elmass benim dedıhım sayfada bu cnm 23 tane bandana 125 tl. O yüzden şüphelendim. Senın aldıgında bu kampanyadan mıydı
Elmass Lavinya_21 benimki 11 tanesi 75 tl olan kampanya idi ben kargo parasını da havale yaptım kapıda ödeme ile uğraşmamak için. Dediğim gibi güvenilir sayfa ama geç dönüyorlar biraz yoğunluktan dolayı
eymenim_ Lavinya_21 🤣 ay bana 3 kere dendi amaa yok ayrintilida desin öyle diyom 12 haftada kıza benzettim dedi devlet hastanesi 16+5te ozele gittim oda kesin kız dedi 19+1devlet tekrar kıza benzettim dedi 2 ocakta ayrıntılı var bakalım birdaha duyyum bir oğlum var hep bir kızım olsun istemiştim hayalimdi Rabbım nasip etti elhamdülillah inşallah bi değişme falan olmaz sagliklica alırım kucagima
Elmass Lavinya_21 benim de bir oğlum var şimdi kızım olacak 30 hafta bitti. ilk aldığım şey bu bandanalardı 😊 bence sipariş verebilirsiniz güven yönünden sıkıntı yok
Lavinya_21 eymenim_ benımde 1 kere kıza benziyor dedı gecen hafta da kesın kız dedı. Ama detaylıda şubata gün verdı vala o zmn 30 haftalık olucaz 😂. Benımde 1 oglum var 15 aylık simdide kızım olucak Allahın izniyle
Lavinya_21 Elmass verdim gitti cnm. 125 tl cok ucuz geldi bana o yüzden tereddüt ettim. Ama ikindi oluşturdum siparişimi. Bakalım İnşallah gelır 😂