Yeliz3503 acilden girdim yukarı gönderdiler sancı çekerken bile yanınızda bir kişi kalabiliyor sadece doğum anında odayı boşaltıyorlar sonrasında bebekle birlikte gidiyorsunuz servise ben iki kişilik odadaydım ama 24 saatte çıktık hastaneden rahatsız olunacak bir durum olmadı ama eş kalırsa tek kişilik odada kalınıyor diye biliyorum eger yanınızda başka birinin kalma ihtimali yoksa tabi ben genel olarak memnun kaldım bir ebe geliyor beni duşa soktular pilates topunda hareketler yaptırdılar ebeden de cok memnun kaldım kesi dikiş bardı sanırım kesi atılırken ben hissetmedim ama bir doktor geldi benimle konuştu her şeyi tek tek anlattı doğum esnasında benim ve bebegin kalbinde problem oldugu icin uzman doktorlar da odaya gelmişti (doğum öncesinde de kalbimde sorun olduğundan dolayı doğum kaynaklı degil) her şeyden çok memnun kaldım ebemin çıkış saatiydi farklı ebe gelecek diye benim yanıma geldi doğum o sıra başladı ve doğum bitene kadar bekledi gitmedi ve ben korktuğumdan ıkınamadım ellerimi tutup bana nasıl yapacağımı anlattı ben gerçekten özel bir hastanede böyle hizmet alınacağını düşünmüyorum cok memnun kaldım