Yavrumuzzz 10 haftalık hamileyim ve ne iştahım var ne halim çok halsizim çalışıyordum işten ayrıldım duramıyorum diye şimdi evdeyim yine ayakta duramıyorum doktora gittim 2 hafta önce rahimde kanama olmuş dedi bn iyice korktum.. tek sorum sizde bnm gibi halsizmisiniz sancı agri vuruyormu kasiklariniza tek benmiyim 😞😞
Matmazell Yavrumuzzz ben iki gündür değişik bi kasık ağrısıyla uyanıyorum 🙄 anlayamıyorum da neden halsizlik bende de var hiçbişi yapamıyorum evde yapasım gelmiyo öyle yatasım vaar 😪 bu arada 6+4üz daha 😊
ebrarmom08 Yavrumuzzz evet bende 10 haftaligim 2 haftadr anlam veremedgm halsizligim var ev islerini bile yapmayi canm istemiyo eskiden boyle degildim . Smdi nereyi bulsam güp kendimi atyorum surekli uyku halindeyim .
AyseguL01 Yavrumuzzz 8 haftalik hamileyim aynı durumdayım günlerden beri yatıyorum, zorla yemek yiyorum .
Ssraa Matmazell o kasık ağrıların rahmin genişleyene büyüyüne kadar malesef devam edecek bir kaç hafta sık dişini ben çok çektim iyi bilirim 12deyiz hâlâ da ara ara oluyor☺️☺️
Ssraa 12. Haftamızdayız 7. Haftadan itibaren başladı ve devam ediyor sanki ellerimi kollarımı taşla bağlamışlar gibi ölü misali yatıyorum tabiri caizse 😁😁
Ssraa Yavrumuzzz yalnız değilsin tabi bunu çeken çok insan var mesela benim kusmam olmadı hiç çok şükür maşallah 🧿onun yerine kasık ağrım ve aşırı halsizliğim var 12. Haftada biraz rahatladı ağrılarım ama halsizlik devam ediyor☺️☺️