morpaqatya9 8+2 günlük hamileyim hamile kaldığımdan beri sürekli mide bulantısı oldu şiddetlendi bir şekilde ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyordum 🥺Şuan midem bulanmıyor bu normal mi sizce 😊
Papatyakokulukiz morpaqatya9 normal erken bitmiş ilk oğlumda 9 haftaya kadar bulantim oldu geçti yine hamileyim 9 haftalık devam ediyor
_almirasmom morpaqatya9 normal benımde kesılelı 4-5 gun oluyo 7+3 ☺️benım ılk kızımda gene hıc olmamıstı bı keredemı kusmazsın dıyordum ama yok🤣
Selinmoon morpaqatya9 dua et bir daha gelmesin 😂 benim de öyle oldu bir anda kesildi 1 hafta sonra tekrar başladı 😕 neyse şu sıralar iyiyim 13 haftalık olduk
morpaqatya9 Papatyakokulukiz Papatyakokulukiz içime su serpildi dedim ters giden bir şey mi var insan garip oluyor😊
morpaqatya9 Civcivim33 Benim bu konuda bilgim yok ama her kadın aynı değil diyorlar demek ki senin ki farklı ☺️
Gulsh61 Civcivim33 benimde yoktu 6 haftamın ortalarında başladı bugün7 ye girdim tam bulantıdan ölüyorum akşama kadar bişey yiyemezsem acile gideceğim 🥺🤲
morpaqatya9 Selinmoon Neden öyle oluyor ki kesildi mi tamamen kesilse keşke erken sevinmeyim o zaman ben 🤣🤣
Selinmoon morpaqatya9 belirtiler arada gidip geliyor endişelenme 🙏 ben dua ediyorum bir daha gelmesin diye , rahat rahat bir şeyler yiyip beslenmek istiyorum artık 🥰
Gzlhn 7+5 hergün şiddetle artıyor 2 dilim ekmekle gün geçiştiriyorum ilaçlar fayda etmiyor midem cok fena 2 haftada 3,5 kilo verdim
Gulsh61 Bir daha ki kontrolunde primal verecektir sana da sürekli yanında olsun ben hata ettim almadım yanıma 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
morpaqatya9 Selinmoon Çok geçmiş olsun 🥺bende düşük yaptım ondan endişeliyim ya yine o duyguyu yaşamak istemiyorum😔