Ahseney tugcesakzci bende öyle düşündüm bakalım ne kadar yapıcaklar bir tahmininiz var mı yüzde kaç yaparlar tahmini 🥲
tugcesakzci Ahseney genellikle %50 civarlarında yapılır ama belli de olmaz SGK ile anlaşma, sgknın özellerde yaptığı zam oranına göre de değişiklik gösterir
tiniminianne Ahseney 12 adet muayene 12 tane de kontrol muayenesi , ikili tarama testleri vs şeker yükleme, kan tahlilleri doğum hepsi dahil oluyor. Her seferinde ödeme yapmak yerine 1 kere toplu ödeme yapıyorsun.
Ahseney aysenurokutucu forumdan öğrendiğime göre şuan normal 16 sezaryen 17 olmuş.Sizin doğum fiyatı bilginiz olduğu başka hastane var mıydı?
aysenurokutucu Ahseney medıhause gitmiştim orası normal 8 bin sezeryan 10.800 dü hala zam gelmedi galiba
aysenurokutucu Ahseney Reyap ilk gittiğimde 11 normal 12 sezeryandı çok pahalı olmadığı için tercih etmiştim ama şuan 16 17 olması ve üzerine bida zam gelecek olması beni tedirgin ediyor siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Ahseney aysenurokutucu benide aynı şekilde abartmazlar inşallah.Nereida hanıma gidiyorum 1 kere gittim memnun kaldım gibi birşey oldum bakalım 2. Ye 6 Ocak da gideceğim ☺️Siz hangi doktoru tercih etmiştiniz.
aysenurokutucu Ahseney ben gönül hanıma gidiyorum aslında yasemin hanıma geçmek istiyorum ama sonra ayıp olur diye geçmedim 🥹 siz kaçıncı haftadasınız acaba
Ahseney aysenurokutucu bence geçebilirsin ya ayıp olmaz kaç doktor değiştiriyor millet Sende hangisin de rahat edersen ona göre hareket etmelisin bence.Ben nereida hanıma gittim 1 kez onda devam edeceğim.
tiniminianne Ahseney aynen ben geçen hafta yaptırdım. Ama çoğu hastane yılbaşı yaklaştığı için paket yapmıyor diye biliyorum yine de bölgenizde ki hastaneler ile görüşmenizde fayda var
M198935 tugcesakzci ben şuan 36haftalik oldum ocak 10gibi doğum zam yapıldığında itraz etme hakkım var mı biliyor musunuz çünkü doğum haftasına çok yakınım eski ücretten doğum yapmak istiyorum bunu hastane ile konuşsam faydası olur mu bilginiz var mı
tugcesakzci M198935 bazı hastaneler sabitliyor doğum ücretini bi konuşun isterseniz bir şey kalmamış doğuma. Sabitlemezlerse zamlı ücretten alırlar maalesef. Benim çalıştığım hastanede doğum paketi hizmeti var mesela yararlanmak isteyen ondan yararlanıyor gebeliğin en başında alıyor. Ama sadece doğum için ücret sabitleme olmuyor. Mini paket tarzında bir şey varsa aslında onu konuşabilirsiniz belki o şekilde sabitlerler
M198935 tugcesakzci yok maalesef konuştuk onları sabitleme yok dediler ozaman kadar zam olur mu olmaz mı belli değil dediler
tugcesakzci M198935 hem çalıştığım hastanede, hem doğum yapacağım hastanede 1 Ocak itibari ile zamlanacak ücretler. Yüksek ihtimalle sizinki de öyle olur. En geç ocak 15 ama o tarihe zam bırakmazlar. Kötü olmuş sabitleme yapmamaları
M198935 tugcesakzci aynen hayırlısı bakalım artık napalim uygun fiyatlı bir hastane ondan muhtemelen sabitleme yapmıyor